"Voor het eerst met mijn zoon op vakantie, het was fantastisch"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Leiden

Sjirk

Sjirk had na alle narigheid van de laatste jaren wel eens goede vakantie verdiend, samen met zijn zoon. Door pech met zijn bedrijf en andere financiële tegenslagen is er gewoon nooit geld voor. Daar kwam ook nog eens een vervelende beenbreuk bij, waardoor hij voorlopig nog in het gips zit en straks een tijd moet revalideren. Een gulle gever moest zijn eigen vakantie onverwacht annuleren en gunde deze vakantie via Reis met je Hart aan dit gezin. Ze waren er enorm blij mee en het werd een groot succes!

Last-minute

Op woensdag werd Sjirk gebeld door Reis met je Hart dat hij vrijdag op vakantie kon. Dat was dus echt last-minute. Ook werd er een electrische rolstoel gecharterd zodat Sjirk zich comfortabel over het vakantiepark kon verplaatsen. “Sjirk: het was ook heel fijn dat mijn ouders mij met de auto konden brengen samen met mijn zoon. Ik kan me momenteel alleen een kort stukje op krukken verplaatsen of anders in een rolstoel. En zo kon ik ook voldoende spullen meenemen.”

Comfortabel vakantiehuis

“We kregen een prachtige vip-cottage die bestemd is voor een luxe vakantie voor twee personen. Met mijn beperkte mobiliteit kwam dat extra goed van pas. Er was veel ruimte, je had een eigen bubbelbad, een dubbele douche en iedere ochtend werden er verse broodjes bezorgd.”

Gelijk het zwembad in

“Mijn zoon wilde gelijk het zwembad in. Daar kon ik zelf met mijn rolstoel niet goed bijkomen, en jonge kinderen mogen er alleen onder begeleiding in. Gelukkig was men bereid het water uit een tussenbadje te verwijderen, zodat ik er toch langs kon. Super aardig! Onze eerste leuke ervaring was een feit.”

Zoonlief beleefd topvakantie

“Voor mijn zoon was het echt genieten. Hij heeft heel allerlei activiteiten gedaan en veel aan animatie meegedaan. Sommige dingen konden we helaas niet doen, omdat ik daar zelf ook bij moest zijn en beperkt was in mijn mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld wel een skelter gehuurd en een keer een elektrisch karretje. Dat laatste was wel vrij prijzig en mijn rolstoel was sneller. Mijn zoon ging natuurlijk ook lekker volleyballen, naar de speeltuin en hij maakte al snel vriendjes”

 

“Kan mijn zoon ook eens een goed vakantieverhaal vertellen”, Sjirk

 

Genoeg te beleven

“In de jungledome vermaakte mijn zoon zich lekker met klimpartijen en er waren allerlei tentjes waar je wat kon doen. De kinderboerderij vond hij geweldig en daar zijn we een paar keer geweest. Ook gingen we overdag of ’s-avonds naar de gezellige plaza, een soort dorpscentrum op het vakantiepark. Vanuit mijn rolstoel woonde ik dan een show bij, mijn zoon kon punten scoren in de speelhal en we hebben er een keer lekker gegeten. Ik had zelf ook gezellig aanspraak met de mensen om mij heen.”

Van de waterglijbaan

“Mijn zoon wilde natuurlijk ook wel eens van de waterglijbanen in het grote zwembad. Een kennis van mij maakte dit mogelijk. Hij kwam een dagje bij ons langs op het park en is toen met mijn zoon naar het grote bad geweest. Maar ook het bubbelbad in ons eigen huisje vond hij heerlijk! De tijd vloog voorbij. Gelukkig hadden we een hele week. Ik heb een fijne, relaxte vakantie gehad en vooral voor mijn zoon vind ik het fijn dat hij zoveel plezier heeft gehad.”

Een gulle gever gunde zijn geannuleerde vakantie aan dit gezin

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi