"Lekker met het gezin samen zijn en mooie herinneringen maken"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Sophia

Een mooi moment voor de kinderen waar zij later op terug kunnen kijken voor als zij volwassen zijn. Dat is wat Sophia graag wilde. En zelf lekker even uit de stress zijn en bijtanken. Het vinden van een passende vakantie voor Sophia, haar drie kinderen variërend van 8 maanden tot 8 jaar en haar partner was niet zo eenvoudig. Met steun van familieleden kon Reis met je Hart een last-minute vakantie regelen naar het prachtige Griekse eiland Corfu. Daar beleefden zij een heerlijke vakantie. Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb.

Halen wij allemaal het vliegtuig?

Het was spannend op de dag van vertrek. Het bleek dat niet de hele familie in de auto paste toen ze naar Schiphol zouden gaan, dus de partner van Sophia besloot de trein te pakken. Vanwege een brand langs het spoor bleek die Schiphol alleen via een omweg te kunnen bereiken. Gelukkig bracht een kennis uitkomst en die bracht hem met zijn auto naar de luchthaven. Ook het vliegtuig had wat vertraging, dus uiteindelijk was iedereen nog op tijd.

Appartementen Sunflower

Eénmaal in het vliegtuig stond de familie al snel voor de deur van hun accommodatie en kon de vakantie echt beginnen! Zij namen hun intrek in Appartementen Sunflower, in het plaatsje Agios Gordos op Corfu. Dat ligt aan de westkant van het eiland aan de voet van groene heuvels.

Genieten

“Wij hadden er bewust voor gekozen om een rustige vakantie te houden, zonder lange excursies en met tijd om te genieten van zon, strand en lekker eten. Dat is prima gelukt! Wij moesten wel een steile weg af om van het appartement bij het strand te komen, maar daar was het echt fijn. Nadat mijn jongste kinderen een beetje aan de zee gewend waren, wilden zij niets anders dan spelen in het zand en in de golven. Mijn dochter van 8 vond het super en was liefst de hele dag in zee. In het plaatsje kon je heerlijk eten bij zee en de mensen waren erg vriendelijk.”

Mooi uitzicht

“Vanuit ons appartement hadden we een mooi uitzicht. Bij het complex hoort ook een restaurant en iets verderop is een winkeltje. Om die plekken te kunnen bereiken kun je echter niet om een paar trappen heen, en dat vonden we soms vermoeiend.”

 

"Deze vakantie was zalig." Sophia 

 

Geslaagde vakantie

“Deze vakantie was zalig. Lekker met het gezin samen zijn en mooie herinneringen maken. We hebben echt ontzettend genoten.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi