"Het was geweldig!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zaandam

Soraya en haar zoon

Soraya ging samen met haar zoon een lang weekend naar camping Duinrell in Wassenaar. Soraya: "We hebben ons heel goed vermaakt en zijn iedere dag wel in het pretpark geweest!" Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door Eurocamp.

Voorpret

"We hadden er ontzettend veel zin in," vertelt Soraya. "Je verheugt je er enorm op een keer op vakantie te gaan. Op vrijdag vertrokken we richting Duinrell en we bleven er vijf dagen."

Mooi park

Op het attractiepark Duinrell is voor iedereen wel wat te beleven. Soraya: "Iedere dag hebben we lekker wat gedronken en wat gegeten bij de Duinrell Plaza. Ook het was er een gamehall met een schietsalon. Delano, mijn zoon, vond het geweldig en wilde hier graag wat tijd doorbrengen."

Het reuzenrad avontuur

"De laatste dag zijn we samen in het reuzenrad geweest. Op het hoogste punt bleef het reuzenrad ineens stil staan door een klein technisch mankement! Het wagentje begon te schommelen en ik begon te gillen. Mijn zoon lag helemaal in een deuk. Hij zei: 'Mam, jou zo horen gillen was het mooiste van de vakantie.' Het was lang geleden dat ik zo hem zo heb zien lachen dus dat was bijzonder om te zien. Het was voor mij niet zo’n pretje, maar zijn glimlach was het waard."

 

We konden echt weer tijd voor elkaar maken. Soraya

 

Lekker met zijn tweeën

"We hebben het ervan genomen. We hadden het ook wel echt nodig. Het was zo lekker om even weg te zijn. Gezellig met zijn tweeën er even tussenuit. Je bent op elkaar aangewezen en we konden echt weer tijd voor elkaar maken."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Eurocamp.

Dit weekendje vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi