"Het heeft me een echte oppepper gegeven"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Grootebroek

Stef

Na een paar zware maanden was de vakantie een lichtpuntje voor Stef. In Kos kon zij, samen met een vriendin, even de rust en de zon opzoeken. Dat is haar goed bevallen: “We hebben ontzettend genoten.” Dankzij Sunweb kon Reis met je Hart deze vakantie verzorgen.

8 dagen genieten

De eerste reactie van Stef na haar vakantie is enorm positief: “Het was super. Het was acht dagen lang alleen maar genieten. Ik kan er niet meer over zeggen dan dat het gewoon geweldig was. Niets hoeven en even voor je laten zorgen. Dat ik dit samen met een vriendin mocht meemaken, ongelofelijk.”

Prachtig hotel

“Het was prachtig weer. We zijn dan ook lekker veel bij het hotel gebleven. Maar daar hadden we ook alles wat we nodig hadden. Heerlijk gezwommen en genoten van de luxe. Het personeel was ook heel aardig. We zijn ook nog naar het strand geweest dat vlakbij het hotel lag.”

Verschrikkelijk gelachen

“Het was thuis weer even wennen: van zoveel reuring om je heen naar de rust van thuis. Dat is wel weer even afkicken. Maar het is zo geweldig om nieuwe mensen te leren kennen. Samen tijd doorbrengen met mijn vriendin maakte deze reis ook memorabel. We hebben samen zo verschrikkelijk veel gelachen. Dat geeft een gevoel van zorgeloosheid omdat je alleen maar bezig bent met genieten.”

Oppepper

“De vakantie heeft me ook echt een oppepper gegeven. Dat helpt me ook weer de komende tijd. Het geeft me een gevoel dat ik sterk ben en ik kijk met een positieve blik naar de uitslagen die de komende maanden komen.”

Deze mooie herinnering neem ik met me mee! Stef

Mooie herinnering

“Ik heb ook het gevoel van: dit pakken ze me niet meer af. Deze mooie herinnering neem ik met me mee en daar kan ik altijd weer aan terugdenken. Ik ben heerlijk verwend en heb genoten zonder zorgen: meer kan ik me niet wensen.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Sunweb.

Preferred partners
anvr anbi