"Je even niet arm voelen geeft je een rijk gevoel!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Stella

Zon, strand en de zee. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Stella en haar kinderen vertrokken naar Kos en maakten er een bijzondere week van vol herinneringen die ze niet snel zullen vergeten. Stella: “Je kunt alles even loslaten.” Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij TUI en Schiphol Travel Taxi. Lees hieronder het reisverslag

Cockpit bekijken

“Het is een waanzinnige week geweest,” vertelt Stella. “Het was echt van A tot Z top. Vanaf het moment dat we hoorden dat we weggingen hadden we er zoveel zin in. Kick en Pleun vonden het allemaal super spannend. Ze hadden dit nog nooit meegemaakt. De vlucht en het landen en het stijgen vonden ze geweldig. Pleun mocht bij het raam zitten en ze mochten zelfs nog even in de cockpit kijken.”

We voelden ons als koningen

“Nadat we geland waren, werden we met de bus naar ons hotel gebracht. We voelden ons een koning en koninginnen. Het resort was heerlijk om met kinderen naartoe te gaan. We zaten vijftig meter vanaf het zwembad en vijftig meter vanaf het strand. Maar ook het gevoel dat je erbij hoort. Je hebt geen label dat je in de bijstand zit: iedereen heeft hetzelfde blauwe bandje.”

Gevoel van vrijheid

“We hebben genoten van het mooie weer en veel gezwommen in het zwembad en de zee. Ik had hier zelf ook een gevoel van vrijheid. Ik kon lange tijd niet goed lopen doordat mijn enkel was gebroken, maar nu kon ik heerlijk de zee inrennen. Dat geeft een heerlijk gevoel.
We zijn ook nog een dagje naar Kos stad geweest. Dat konden we doen met het zakgeld dat we mee hadden gekregen. Met de bus zijn we hiernaartoe gegaan en daar hebben we door de stad gelopen, wat souvenirs gekocht en op een terrasje wat gedronken.”

Tijd voor elkaar

“Elke dag maakten we met zijn drieën ook een strandwandeling. Tijdens een wandeling hadden we vaak de mooiste gesprekken: over kleine dingen zoals hoe gaat het op school en hoe is het in de klas, maar ook over gebeurtenissen in het verleden. Dan merk je dat er nog veel emotie is, maar dat je daar dan nu even met elkaar over kan praten. We zijn ook veel op onszelf geweest. Normaal ben ik een heel sociaal dier, maar nu had ik alle aandacht voor Kick en Pleun en ook voor mezelf.”

We zijn nog steeds aan het nagenieten en nemen alle mooie herinneringen met ons mee Stella

Super trots

“Kick en Pleun hebben heerlijk kunnen ontspannen. Het gevoel dat je er even helemaal bij hoort. Je kan onbezorgd kind zijn. Ik kreeg ook complimenten: ‘wat heb je lieve en beleefde kinderen.’ Als moeder groeit mijn hart en ben ik supertrots op de kinderen die ik heb.”

Loslaten

“Het heeft mij heel goed gedaan. Je kunt alles even loslaten. We konden het telkens niet geloven dat we er waren: het ongeloof was bij ons alle drie heel groot. Je even niet arm voelen geeft je een rijk gevoel. Ik herinner me dat we op een avond met zijn drieën aan het eten waren en Kick was aan het praten en grapjes aan het maken en toen hebben we met elkaar zo ontzettend veel en hard gelachen. Anderen in het restaurant genoten van ons plezier. Tijdens dat moment hadden we alle drie het gevoel dat er iets van ons af viel. Dat gevoel willen we vasthouden. We zijn nog steeds aan het nagenieten en nemen alle mooie herinneringen met ons mee.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door TUI en Schiphol Travel Taxi.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016. 

Preferred partners
anvr anbi