"Het was een weldaad voor lichaam en geest"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
’s-Gravenhage

Sule en haar familie

Sule is een alleenstaande moeder met hartklachten. Ze heeft de zorg voor haar dochter die ook diverse problemen met haar gezondheid heeft en door dit alles was op vakantie gaan eigenlijk onmogelijk. Ook het budget hiervoor ontbrak. Reis met je Hart kon Sule en haar dochter, samen met haar oma en ook haar zoon, die voor vervoer kon zorgen, een midweek vakantie aanbieden dankzij vakantiepark Landal Coldenhove.

Met de auto

Sule heeft zelf geen vervoer, maar haar zoon wel en hij zorgde er dus voor dat zij met zijn vieren op de plaats van bestemming kwamen. Je kunt er ook met het openbaar vervoer komen, maar wanneer je gezondheid wat minder is, is het op deze manier natuurlijk heel fijn.

Frisse en schone lucht

Sule: “De lucht in deze mooie omgeving was heerlijk fris en schoon, en dan natuurlijk de rust. Kort voor vertrekt had ik een slechte week, maar ik knapte nu een heel stuk op. Vooral mijn ademhaling ging een stuk gemakkelijker. Mijn kinderen hebben door alle toestanden rond onze gezondheid thuis de nodige stress. Die raakten ze hier ook voor een groot deel kwijt”

Er op uit

“Langere uitstapjes kan ik vanwege mijn hartklachten niet maken, maar even het park af en de bossen in lukte wel. We hebben toen nog herten in het wild gezien. Mijn zoon en dochter zijn ook samen op pad geweest met de auto.

Keurig en sfeervol vakantiehuisje

“Ons vakantiehuisje lag mooi en het was keurig schoon. Samen met oma zorgde ik er voor dat er lekkere maaltijden op tafel kwamen. En de eekhoorntjes komen vanzelf bij je in de tuin zitten, als je zelf niet te veel beweegt.”

 

“We gingen met een fijn en opgeruimd gevoel weer naar huis''. Sule

 

Op het park

“Op het park zelf zijn we naar de bowlingbaan geweest en hebben in het restaurant lekker en gezellig gegeten. En we hebben lekker gezwommen. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen wordt er hier veel georganiseerd. Toen wij er waren, was het nog wat rustiger en waren er niet zoveel jonge gezinnen. Mijn eigen kinderen zijn al groot en die vermaakten zich prima.”

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi