"Het was in één woord heerlijk!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Suus en haar gezin

Suus en haar gezin verbleven een Weekend in West Friesland bij de B&B logeren bij Saar. Ze hebben een heerlijke tijd achter de rug. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij De Stichting J.C. Ruigrok en Bijzonder Plekje.

Gastvrijheid

"Debby is een schat van een mens. Ze doet alles om het de gasten naar de zin te maken. Nadat zij alles had uitgelegd over het huisje en wat er in de omgeving zoal te doen was mocht mijn jongste dochter in de tuin stoofperen gaan plukken."

Een rustige omgeving

"Het huisje is erg leuk ingericht en de bedden zijn helemaal top. Onze oudste dochter was vooral erg blij met de goede wifi verbinding. Nadat we 's avonds in een soort kroegje in de buurt hadden gegeten hebben we in de houtkachel van ons huisje een vuurtje gestookt . Het was heel knus om zo samen rond het vuur te zitten."

West Friesland

"Na het ontbijt met heerlijke verse broodjes hebben we de volgende dag met de auto de omgeving van West Friesland verkend. Daarna kwam de vriend van onze oudste dochter ook nog op bezoek."

Alles was aanwezig

"Het was niet moeilijk om je in het huisje te vermaken. Er was genoeg te knutselen voor de jongste. We hebben spelletjes gedaan en films gekeken. Het was echt ontspannen en rustig met elkaar."

 

"We hebben het vertrouwen dat we het als gezin weer beter aankunnen." Suus

 

Stoomtram

"Voor ons was het heel bijzonder om samen een uitstapje te maken. Met de stoomtram bezochten we de historische driehoek Hoorn, Enkhuizen, Medemblik. Eigenlijk was het voor alle leeftijden een leuke beleving. Je gaat niet alleen met de stoomtram maar Je vaart ook een stuk en bezoekt het museum."

Vertrouwen

"We zijn lang niet met elkaar weg geweest. Het is echt fijn dat we dit met zijn hebben gedaan. Ik heb echt het gevoel dat we het nu als gezin weer beter aan kunnen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Bijzonder plekje - Logeren bij Saar.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi