"Het doet je gewoon goed om even weg te zijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Haarlem

Suzan en haar zoontje

Suzan en haar zoontje gingen samen op vakantie naar Hotel Marina Elite Resort op Gran Canaria. Op Schiphol werd hun bijzondere vertrek vastgelegd. Daarna konden zij gaan genieten van deze geheel door TUI verzorgde reis. De J.C. Ruigrok Stichting maakte deze reis mogelijk.

Een late aankomst

"Na een pittige reis met zo’n kleintje kwam ik ’s avonds laat met een slapend kind aan in het hotel. De eerste momenten waren niet makkelijk. De reis was vermoeiend geweest en we moesten echt wennen aan de warmte."

Een fijne plek

"Nadat we onze omgeving hadden verkend bleek het dat we op een hele fijne plek zaten.
We hadden uitzicht op een berg waar vooral de plaatselijke bevolking woonde. Heel pittoresk. Met de buggy liepen we over het stenen strand door een soort parkje, langs de jachthaven naar het zandstrand. Puerto Rico is heel gezellig en toeristisch. Daar zijn we ’s avonds met de bus heen gegaan."

Aan het strand

"Voor Bruno was het strand een heerlijke plek. Hij kon daar heerlijk graven in het zand.
Zelf hou ik heel erg van zwemmen. Ik had voor Bruno een klein opblaasbootje gekocht, daar zette ik hem dan in en duwde hem zwemmend voor me uit. Ook nam ik hem wel zwemmend op mijn rug mee het water in."

Een prima hotel

"Het hotel was prima. Een all-inclusive vakantie is voor ons een goede manier om vakantie te houden. We hebben heerlijk gegeten. Het personeel was heel vriendelijk en geduldig. Ze waren gek op Bruno die natuurlijk niet bleef zitten tijdens het eten en daar gewoon rondliep. Ze wisten wel dat hij bij mij hoorde. En Bruno, die vond het maar gek dat mama niet hoefde te koken…"

 

"Ik wist niet dat vakantie vieren nog mogelijk was." Suzan

Tussen de lokale bevolking

"Een mooi moment voor mij was om op het strand te zijn op een nationale feestdag.
Ondanks het volle strand was de sfeer heel gemoedelijk. We zochten gewoon een plekje tussen de mensen. Toen Bruno in slaap viel en ik hem bij iemand onder de parasol legde keek niemand daar van op."

Markt in Puerto Mogan

"Ik ben altijd gek op marktjes. Aan het eind van de week zijn we samen met een ouder echtpaar uit het hotel in een gedeelde taxi naar de markt van Puerto Mogan geweest."

Vol plannen

Voor de vakantie zat ik vol plannen om op Gran Canaria te doen. Daar heb ik moeten leren – en dat heeft een paar dagen geduurd- dat wij net als thuis ons programma klein moeten houden. Genieten van de directe omgeving, het hotel, het lekkere eten en elkaar.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi