"Het was geweldig om onze dochter te zien genieten."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Assendelft

Sven en Marleen

Voor het eerst met elkaar op vakantie. Een speciale gebeurtenis voor een gezin. Sven, Marleen en hun dochter hebben een paar dagen in Duinrell achter de rug. Reis met je Hart kon deze vakantie realiseren dankzij Eurocamp.

Eerste vakantie

“We hebben een hele leuke tijd gehad,” vertelt Sven. “Het was eigenlijk de eerste vakantie van Marleen en mij samen, maar ook de eerste vakanties met zijn drieën. We hadden er dan ook veel zin.”

Midden in het bos

Het gezin verbleef op de camping van Duinrell en had toegang tot het attractiepark. “Het park lag midden in het bos en we waren omringd door bomen en struiken. Elise vond dat prachtig.”

Tikibad

“Het weer zat ons niet altijd mee, maar we zijn er toch op uit gegaan. We hebben door het park gelopen en zijn nog naar Wassenaar geweest. Natuurlijk hebben we een duik genomen in het Tikibad. Dat was heel erg leuk. Elise vond het fantastisch in het water en het was geweldig om haar te zien genieten.”

Magische momenten

“Het was voor ons bijzonder om te zien wat de vakantie met Elise deed. Je zag haar helemaal opleven en ze leerde allerlei nieuwe dingen. Dat zijn magische momenten. Mijn schoonzusje is ook nog twee dagen geweest en dat was ook heel gezellig met elkaar.”

Het is voor ons de ideale start van een nieuw begin.Sven en Marleen

Een nieuw begin

Sven en Marleen kijken dan ook met een goed gevoel terug op de dagen weg: “We hebben ook tegen elkaar gezegd: Als het allemaal mag lukken dan willen we graag in de toekomst nog een keer terug. We hebben echt de tijd genomen om met elkaar alles te verwerken en met zijn drieën dit moment te vieren. Het is voor ons de ideale start van een nieuwe begin.”

Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Eurocamp.

Dit uitje vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi