"Ik kon bijna niet geloven dat ik op vakantie mocht"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Alphen aan de Rijn

Sylvana

Sylvana kon nooit op vakantie, totdat Reis met je Hart haar last-minute een verblijf in het Koos Konijnhuis in Weerterbergen kon aanbieden. Ze pakte deze eenmalige kans en kreeg er geen spijt van! Het werd een onvergetelijke midweek in Limburg. Het taxibedrijf van Connexxion verzorgde het vervoer van haar gezin. Haar oma en moeder kwamen later in de week op eigen gelegenheid naar het vakantiehuis.

Met de taxi

Sylvana: “ik werd thuis met mijn twee dochters opgehaald met een busje van Connexxion. Ik had geen vervoer en ook niemand die ons kon brengen met alle spullen, dus wij waren hier heel blij mee. Mijn oudste dochter van 19 bleef thuis om voor de honden te zorgen. Dat vond ze gelukkig geen probleem.”

Huis met glijbaan

“We hadden echt het mooiste huisje op het vakantiepark. Het Koos Konijnhuis was nieuwer en groter dan de overige huisjes op het park en het had een eigen speeltuin. Mijn dochtertje was daar helemaal trots op. We maakten al snel contact met andere mensen en hun kinderen kwamen dan bij mijn dochter in de speeltuin spelen.”

Heerlijk eten

“Het eten was heel gezellig. In de supermarkt was het personeel ontzettend leuk en vriendelijk. En we konden heel veel eten afhalen met cadeaubonnen die bij ons verblijf hoorden. De pizza’ s waren prima. Het mooiste was het gourmetpakket. Dat was zo uitgebreid dat we er zelfs twee dagen mee hebben gedaan. Mijn moeder en oma kwamen een paar dagen later op eigen gelegenheid naar ons huisje en hebben ook nog meegedaan met gourmetten.”

Activiteiten

“We hadden prima weer en konden van alles doen. Er was echt heel veel te beleven, zeker voor de kinderen. We moesten zelfs alles goed plannen om aan zoveel mogelijk dingen mee te kunnen doen. Dankzij de cadeaubonnen hoefden we vaak niet te betalen. De bonnen zijn helemaal opgegaan. Vooral de 3-d film, waar je van die speciale brillen op krijgt waardoor het net is alsof je er echt in zit, was spectaculair. Maar de kinderen hebben ook genoten van het zwembad, knutselen, kinderdisco, minigolfen in het donker etcetera etcetera.”

 

“Je doet het alleen al voor die glimlach op het gezicht van je kinderen” Sylvana 

 

Naar Borger

“Prachtig dat dit allemaal mogelijk was gemaakt voor ons. Zo iets hadden we echt niet verwacht. Mijn jongste dochtertje vraagt regelmatig of we nog een keer kunnen gaan. Het is inderdaad zeker voor herhaling vatbaar”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

Preferred partners
anvr anbi