"Het was zo heerlijk om na een zware tijd even te ontspannen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Bosch

Tamara

Tamara reisde af naar Weert voor een lang weekend in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Weerterbergen. Met vijf kinderen, waarvan er één veel zorg nodig heeft, beleefde ze een tegelijkertijd actieve en ontspannende tijd. Het hele gezin was hier naar een zware periode echt aan toe en het deed iedereen veel goed.

Auto stuk, toch op reis

Tamara: “Eén dag voor vertrek ging mijn auto kapot, maar gelukkig wilde mijn ex-schoonvader ons met zijn auto brengen. Zo kwamen we alsnog in het Koos Konijnhuis terecht, waarin voor ons allemaal ruim voldoende plaats was. Ook met de rolstoel ging het prima en die konden we netjes kwijt in de schuur. Het huisje zag er mooi uit en we hebben gelijk na aankomst wat lekkers te eten gehaald.”

Cadeaukaart

“We kregen een cadeaukaart waar we allerlei lekkers voor konden afhalen. Bij aankomst bleek er op twee personen te weinig gerekend te zijn, maar dat werd snel hersteld. Vooral het gourmetpakket was supergoed! De cadeaukaart is ook geldig voor allerlei activiteiten op het vakantiepark. Hij is helemaal opgegaan.”

Juiste balans gevonden

“Eén van mijn kinderen heeft een hersentumor. Die kan minder activiteiten aan en moet af en toe rusten. De andere vier kinderen zijn gelukkig gezond en konden de hele dag wel doorgaan. We hadden de juiste balans gevonden en wisselden rustmomenten en activiteiten met elkaar af. Zo werd het een inspannend en tegelijkertijd ontspannend reisje. Bijzonder was ook dat mijn dochter jarig was en ik zelf een week eerder. We hebben beide verjaardagen in het vakantiehuis gevierd.”

Actief bezig zijn

“De oudste kinderen lagen het liefste de hele dag in het zwembad, maar dat kon in ons geval niet. We hebben ook gefietst en ter afwisseling allerlei andere leuke dingen gedaan. Vooral het waterfietsen was een feest, net als het trampolinespringen en allerlei activiteiten die het park organiseert om kinderen een leuke tijd te bezorgen. We zaten zonder auto op het park, maar wij kregen allemaal een fiets te leen. Dat was echt een uitkomst, niet alleen op het park zelf maar ook om de omgeving te verkennen. We zijn o.a. naar Weert gefietst om daar nog wat sjaals en handschoenen te kopen. Hoewel het droog weer was, werd het op een gegeven moment behoorlijk koud want het was tenslotte al november.”

 

"De Koos Konijnknuffels liggen nog steeds bij de jongste kinderen in bed.” Tamara

 

 

 

Genoten

“Alles was heel goed geregeld, er was zoveel te doen en we hebben volop genoten. Het was echt een fijne ervaring. De Koos Konijn knuffels die we bij aankomst in ons huisje cadeau hadden gekregen liggen nog steeds bij de drie jongste kinderen in bed”.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi