"Het heeft echt de saamhorigheid in ons gezin versterkt."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Tamara

Tamara en haar kinderen vertrokken een weekend naar Landal GreenParks Rabbit Hill. Het was de eerste vakantie die ze maakten als gezin en het werd dan ook een bijzonder weekend. Lees in dit reisverslag hun belevenissen. Het weekend werd mogelijk gemaakt door de Europeesche en Landal GreenParks.

Weekend vol zon

“Het was helemaal super,” vertelt Tamara. “Ik heb er geen andere woorden voor. Ik heb met de kinderen heel erg genoten. We hebben alles gedaan wat er te doen was op het park en we boften ontzettend met het weer. De zon was het hele weekend aanwezig.”

Een extra verrassing

“We waren heel erg blij met het huisje. Het was heel netjes en de bedden waren al heerlijk opgemaakt toen we aankwamen. Bij aankomst kreeg ik nog een extra verrassing. Mijn collega’s hadden ervoor gezorgd dat er een gourmetpakket voor ons klaarstond. Zo hebben we ’s avonds heerlijk kunnen eten.”

Geweldig om je kinderen te zien lachen

“Op het moment dat we aankwamen en met zijn allen het huisje binnengingen en alles bekeken waren mijn kinderen zo enthousiast: ‘Mam, dit is echt leuk!’ Dat deed mij heel veel: om je kinderen te zien lachen.”

Boswandeling

De vier dagen heeft de familie goed benut: “We hebben van alles gedaan. We zijn op de familieschommel geweest, hebben lekker gezwommen, een boswandeling gemaakt, meegedaan met de speurtocht en ’s avonds in het donker naar de sterren gekeken. Het waren vooral dingen die we anders niet snel samen doen, maar hier nu de tijd voor hadden. Ook rond het huisje hebben we ons vermaakt met spelletjes en voetballen.”

"Dat deed mij heel veel: om je kinderen te zien lachen.” Tamara

Even uit de sleur van de dag

“Ik ben heel blij dat mijn moeder mij hiervoor heeft opgegeven. Ik heb eerst even getwijfeld, maar ik ben nu echt blij dat ik dit gedaan hebt. We hebben het fijn met elkaar gehad en ik ben weer een beetje bijgekomen. Het is echt zo dat een andere omgeving iets met je doet: even uit de sleur van de dag. Nu ik dit heb meegemaakt, kan ik alleen maar zeggen: dit is zeker voor herhaling vatbaar."

Een geheel

“Ik maakte me eerst wel een beetje zorgen of iedereen het naar zijn zin zou hebben, maar uiteindelijk ging het allemaal vanzelf. Het was heerlijk relaxed en leuk met elkaar. Het heeft echt de saamhorigheid in ons gezin versterkt: we zijn weer een geheel.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Landal GreenParks en Europeesche Verzekeringen

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi