"Het gaf ons een gevoel van absolute vrijheid"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Geesteren

Thea en Margreet

Thea en Margreet zijn dankzij Landal GreenParks en Europeesche Verzekeringen samen naar Landal GreenParks landgoed het Loo geweest. Hier hebben ze erg van genoten. Reis met je Hart ging langs voor een interview en was benieuwd naar hun verhalen. Bekijk de video en lees het reisverhaal.

Voorpret

"Voordat we op vakantie gingen hadden we al voorpret", vertellen Thea en Margreet. "Oh, wat hadden we er zin om er met zijn tweeën even tussenuit te gaan."

Lekker wandelen

Thea en Margreet hadden ook de twee honden van Thea meegenomen. Samen met de honden zijn ze heerlijk de natuur in geweest en hebben prachtig kunnen wandelen.

Vrijheid

"Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn. Vooral het kunnen doorbreken van de dagelijkse sleur en het daardoor niet zorgen hoeven te maken over de dagelijkse dingen, zoals: de was, boodschappen doen of andere huishoudelijke taken. Je hoeft even niet te piekeren over de dagelijkse dingen. Dat gaf ons een gevoel van absolute vrijheid."

Er lekker op uit

De vriendinnen zijn er heerlijk op uit geweest. Zo zijn ze in Elburg de geboorteplaats van Margreet geweest. Hier hebben ze haventjes bekeken en jeugdherinneringen van Margreet opgehaald. Terwijl ze in Elburg waren hebben ze ook nog een lekkere kop koffie gedronken en samen lekker paling gegeten.

Voordat we op vakantie gingen hadden we al voorpret Thea

Nieuwe herinneringen

De dames vonden het geweldig dat ze er even tussenuit konden dankzij Reis met je Hart. Ook vonden ze het bezoek van Reis met je Hart erg gezellig. Het ophalen van jeugdherinneringen en de rest van de reis hebben ervoor gezorgd dat beide terug kijken op een mooie reis met een hoop nieuwe herinneringen.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Landal GreenParks en Europeesche Verzekeringen.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi