"Het was echt geweldig, wat hebben we genoten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Haarlem

Thea

Aanvankelijk was Thea best nerveus toen ze op vakantie mocht. De laatste keer was immers al zo’ n 25 jaar geleden. Reis met je Hart kon hun een welverdiende vakantie aanbieden op vakantiepark Landal Coldenhove, inclusief vervoer per taxibusje. Het werd één groot succes! Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door Landal Greenparks , Connexxion en de J.C. Ruigrok Stichting.

Alles goed geregeld

Thea: “samen met mijn kinderen en hondje stapte ik thuis in de taxibus die voor ons geregeld was. De reis ging prima en toen ik eenmaal op het vakantiepark in het huisje was, viel echt alle eerdere spanning van mij af. Het huisje zag er perfect uit, er was bevoorraad met allerlei boodschappen en er hing een heerlijk rustige sfeer.”

Veel gedaan

“Er waren zoveel leuke dingen te doen en het weer werkte ook nog eens prima mee. We hebben skelters gehuurd, gezwommen, gebowld, gewandeld, spelletjes gedaan en nog meer. Hoewel we er vrij kort waren, hebben we heel veel gedaan en we wilden helemaal nog niet weg.”

Fijne sfeer

“De sfeer is zo relaxed. Bij het huisje is het lekker rustig en de natuur er om heen is prachtig. Vandaar dat we ook lekker gewandeld hebben, inclusief de hond die ook helemaal blij was. Toch is er ook op het park genoeg vermaak en het personeel is ontzettend vriendelijk, echt aardige mensen.”

Dit gun ik iedereen

“Er zijn zoveel gezinnen die ik dit gun en die het ook hard nodig hebben. Het was echt fijn om heerlijk tot rust te komen, even iets anders te doen en geen zorgen te hebben.”

"Alle spanning viel hier echt van me af" Thea

Volgend jaar weer

“Als het even kan zou ik hier volgend jaar zo weer naar toe gaan. Ik kan in elk geval iedereen die zoiets wil doen dit vakantiepark meteen aanraden”

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Landal Greenparks , Connexxion en de J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

 

Preferred partners
anvr anbi