"Een koninklijk ontvangst!"
Zutphen

Trudy en haar dochter

Na een jaar van veel spanning, zijn Trudy en haar dochter er echt aan toe om samen nieuwe energie op te doen voor de toekomst. Even rust en ontspanning om daarna weer op te kunnen krabbelen uit het dal.
Reis met je Hart kon deze vakantie verzorgen dankzij Ibis Amsterdam centre en NS internationaal

De koninklijke ontvangst

Om 10 uur 's ochtends stapten Trudy en haar dochter in de trein naar het Amsterdam centraal station. Het Ibis hotel waar zij 2 nachten zouden verblijven, ligt naast het station. Hoewel de gasten normaal gesproken pas vanaf 14 uur naar de kamer kunnen, mochten Trudy en haar dochter direct na aankomst al naar de kamer. De ontvangst was heel hartelijk en ze voelden zich direct welkom. Op de kamer waren de handdoeken in de vorm van een zwaan gevouwen en lagen er lekkere chocolaatjes op ze te wachten. Het hele verdere weekend werden ze door het personeel van het hotel als heuse VIPS behandeld.

'Dwalen door de stad'

“Nadat we de koffers naar de kamer hadden gebracht, zijn we meteen de stad gaan verkennen. We hadden van het hotel een stadsplattegrond gekregen maar die waren we helaas vergeten. Dit was niet erg want we kwamen zo op echt Amsterdamse plekken terecht waar we anders niet waren gekomen. Omdat het lekker weer was, hebben we op een terras wat gedronken en 's avonds in de stad gegeten, pas om half elf waren we terug op onze hotelkamer”

Kunst, cultuur, wetenschap én educatie!

“Voorafgaand aan het weekend wisten we dat we een rondvaart door de Amsterdamse grachten mochten maken. Bij het hotel bleken we ook nog naar het Rijksmuseum, Amsterdam Body Worlds en het Nemo Science museum te mogen! Mijn dochter houdt zowel van kunst als van scheikunde, we hebben dan ook genoten van het Rijksmuseum en Nemo. En hoewel we beiden niet goed tegen bloed kunnen, hebben we toch onze angst overwonnen door naar Amsterdam Body Worlds te gaan en het bleek heel interessant. "

Amsterdam lichtjesstad

"We hebben er bewust voor gekozen om op de tweede avond, na een heerlijk diner in het hotel, de rondvaart te doen. Zo konden we zien hoe mooi de grachten verlicht zijn en dit was dan ook prachtig"

 

 

“ Mijn dochter en ik hebben een goede band en deze is dankzij dit weekend alleen nog maar sterker, we hebben enorm veel gelachen samen. " Trudy

 

Heel moe maar ontspannen en voldaan kwamen we thuis

"We hebben in die paar dagen enorm veel gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgd door het hotel en Reis met je Hart. Mijn dochter en ik hebben genoten van de uitjes, de aandacht en elkaar. We waren het hotelpersoneel heel dankbaar en hebben nog een presentje voor hen achtergelaten. Bij thuiskomst waren we heel moe maar ook volledig ontspannen en voldaan. "

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Ibis Amsterdam Centre en NS Internationaal.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2018.

Preferred partners
anvr anbi