"Ik ben hier echt van opgeknapt"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amstelveen

Trudy

Trudy was er al heel lang niet meer even uit geweest. Ze moet rondkomen van een klein inkomen en met de gezondheid zit het ook niet echt mee. Reis met je Hart kon haar een heel fijn hotelarrangement aanbieden op het Buitengoed Fredeshiem. Het buitengoed ligt op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel en bestaat als sinds 1929. Waarden zoals wederzijds respect, gastvrijheid en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel.

Alleen op reis

Helaas kon Trudy binnen haar kennissenkring geen geschikte reisgenoot vinden, maar alleen gaan vond ze ook goed. Trudy: “Ik ben in mijn eentje met de auto naar Fredeshiem gegaan. Een flink eind rijden, maar dankzij de reiskostenvergoeding die ik had gekregen kon ik de benzine betalen. Bij aankomst dacht ik even dat ik de enige gast was, maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn.”

Fijn hotel

“Ik had een mooie en ook een rustige kamer. Je had geen last van bijvoorbeeld herrie op de gang of het geluid van een lift. In het hele hotel heerst een rustige, maar ook gezellige sfeer. In het restaurant zat je prettig en het eten was prima! De bediening was heel vriendelijk. Bij het arrangement waren het ontbijt en één diner inbegrepen. Ik had twee overnachtingen. De tweede avond heb ik opnieuw in het restaurant gegeten, wat ik kon doen van het zakgeld dat ik had meegekregen.”

Echt even eruit

“Het was heerlijk om even de grote stad uit te zijn. Hier zat ik midden in de natuur, en ook het coronavirus leek even ver weg. Je zat niet middenin de drukte, afstand houden ging bijna vanzelf en lastig gedoe met mondkapjes was niet nodig.”

Lekker ontspannen

“De eerste dag van mijn verblijf regende het de hele tijd, maar gelukkig beschikt het hotel over een uitgebreide boekenkast waaruit je interessante boeken kon lenen. Ik heb dus lekker zitten lezen.”

 

Zo fijn om even uit de drukte te zijn en lekker te ontspannen.” - Trudy

 

Boswandeling

“De omgeving is hier echt prachtig. Direct bij het hotel zijn bossen, en verderop liggen o.a. natuurgebied De Weerribben en Giethoorn. De tweede dag was het beter weer. Ik heb toen vanuit het hotel een mooie boswandeling gemaakt.”

Uitgerust naar huis

“Ik heb het heel fijn gehad op deze plek. De gastvrijheid, de rust en de mooie omgeving hebben mij echt goed gedaan. Ik ben lekker uitgerust weer naar huis gegaan en ben erg dankbaar voor dit verblijf.”

Dit verblijf werd mogelijk gemaakt dankzij Buitengoed Fredeshiem

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi