"'Zo fijn dat we er even uit konden'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Uithuizermeeden

Diverse gezinnen hebben genoten op vakantiepark Hunzedal!

In samenwerking met de Koos Foundation (Roompot), hebben we weer een aantal gezinnen mogen verrassen met een midweek of weekend naar Vakantiepark Hunzedal.

Pricilla en schoonzusje met hun kinderen

'Samen met mijn schoonzusje (die een auto heeft) en onze kinderen zijn we naar het vakantiepark afgereisd en wat hebben we genoten van deze dagen!

Het huisje was super: luxe, mooi ingericht, genoeg slaapkamers voor ons allemaal en de speelzolder was geweldig. 's ochtends als eerste via de glijbaan naar het water om de eendjes te begroeten.

De kinderen hebben genoten van de show met Koos Konijn en hem ook een knuffel gegeven. Ze vonden de indoor speeltuin met ballenbak en de kinderactiviteiten helemaal geweldig. En niet te vergeten het fijne zwembad. We hebben iedere dag heerlijk gezwommen en ook het bowlen was erg leuk.

We hebben boodschappen gehaald en in het huisje gekookt en we mochten een keer pizza's halen. Het was heel gezellig en lekker ontspannend. Zo fijn dat we er even uit konden. Heel veel dank daarvoor!'

Knuffelen met Koos Konijn

Knuffelen met Koos Konijn

Tamara en dochter

'We hebben veel stress gehad het laatste jaar. En konden een paar dagen weg dan ook super goed gebruiken. Zelf kan ik dit niet betalen dus ik was super blij met dit aanbod.

Het was heerlijk om er samen op uit gaan en leuke herinneringen op te bouwen.

Het weer zat niet mee, veel regen waardoor we niet veel naar buiten konden. Maar het huisje was heel leuk en gezellig en als je dan op de bank zit met een vers gebakken pizza, dan neem je dat slechte weer maar voor lief.

We hebben veel gezwommen en we hebben samen veel plezier gehad met het bowlen. Mijn dochter vond ook de trampoline, de gamehall en de kidsclub erg leuk.

Jammer genoeg werd ik ziek, maar ondanks dat, hebben we het erg fijn gehad!'

genoeg te beleven in de indoor speeltuin

genoeg te beleven in de indoor speeltuin

Bernadette en haar tieners

'We hebben het echt heel leuk gehad. Als alleenstaande moeder met 3 opgroeiende kinderen, kan ik mij financieel geen vakantie veroorloven, dus dit aanbod was een zeer welkome verrassing.

Het park is prachtig gelegen, maar best ver weg. Mijn kinderen vroegen zich af of we soms naar een ander land gingen:-)
Het was een heel leuk huisje, met aparte slaapkamers.

We hebben iedere dag gezwommen. Ook het bowlen en laser gamen was erg geslaagd. Mijn kinderen hadden ook nog willen waterfietsen maar daar was het te koud voor.
Maar de pizza’s en ijsjes waren heerlijk. En met het zakgeld dat we hebben meegekregen van jullie, konden we boodschappen doen voor de overige maaltijden.

Veel dank lieve Annelies van Reis met je Hart, alles was super goed geregeld!

de speelzolder

de speelzolder

Absoluut favoriet....zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen!

Absoluut favoriet....zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen!

Wiepie en gezin

'De kinderen hadden er veel zin in! We zijn al jaren niet weggeweest, zelfs niet een dag. Daar is simpelweg geen geld voor.

De kinderen hebben het wel fijn gehad, maar voor mijzelf waren deze dagen een flinke uitdaging.
Het is een mooi park op een fijne plek en leuk huisje, maar met 5 jonge kinderen (0, 1, 4, 5 en 9 jaar) moet je ogen van voren en van achter hebben. Het is echt niet te doen om peuters en kleuters om te kleden om te zwemmen en te voorkomen dat ze 'ontsnappen'.

Tot rust komen was er voor mij niet bij. Ik zat bovendien niet lekker in mijn vel en kreeg last van hyperventilatie.
Ik heb er zelf dus niet van kunnen genieten, maar voor de kinderen was het heel erg ok!'

 

"Het leek wel alsof we in een ander land waren" 

 

Deze vakanties vonden plaats in najaar/winter van 2022 en is mede mogelijk gemaakt door Koos Foundation.

Preferred partners
anvr anbi