"'Wij zijn nu ook eens echt op vakantie geweest'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Nieuwegein

Diverse gezinnen hebben super genoten op vakantiepark Hunzedal!

Jammer genoeg zijn er in Nederland (te)veel gezinnen die het financieel zo lastig hebben dat ze nooit eens op vakantie kunnen gaan. Zo fijn dat er sponsoren zijn , zoals de Koos Foundation (Roompot) , die het mogelijk maken dat we een flink aantal gezinnen toch heel gelukkig mogen maken met een midweek of weekend op een van hun vakantieparken. Hieronder wat enthousiaste reacties van gezinnen die deze zomer naar Vakantiepark Hunzedal op de Veluwe zijn geweest.

Desiree en haar dochtertje

De wens van Desiree is dat ook haar dochter mag vertellen dat ze op vakantie zijn geweest! En wat ze hebben ze genoten!
'Het park was leuk, het weer werkte goed mee, het zwembad was geweldig en de omgeving was ook heel mooi. Mijn dochter was dol enthousiast...Mam, WE ZIJN ECHT OP VAKANTIE' vertelt Desiree, 'We hebben het super naar ons zin gehad'.

Niet uit het zwembad erg te slaan!

Niet uit het zwembad erg te slaan!

Joey en zijn 2 dochtertjes

'We waren al op tijd weg gegaan en mochten ook al het huisje in, echt super!
Wat een prachtig huisje, de kinderen zijn helemaal gelukkig....en dit is nog maar het begin'. Deze leuke reactie werd meteen op de dag van aankomst al gelijk gemaild. Gevolgd door het enthousiaste onderstaande relaas.

'Het was harstikke geweldig. Prima plek, de kids vlogen gelijk het huisje in en ontdekten gelijk de speelzolder met televisie en de glijbaan werd uitgebreid getest. We kregen diverse bonnen voor activiteiten, zoals voor het waterfietsen en die leuke kinderjeeps, maar ook voor heerlijke pizza's en ijsjes. Mijn dochters waren helemaal gek op Koos Konijn. Maar het zwembad was hun absolute favoriet, daar kreeg ik ze bijna niet uit. Het was SUPER!

Spannende klimtoren

Spannende klimtoren

Rachel en haar 2 kids

'Alles was heel goed geregeld. We hadden het mooiste huisje van het park met de schommel, de glijbaan naar het water en de speelzolder met de grote tv.

'Mam, Ik denk dat alle kinderen in het park jaloers zijn op ons huisje. '

De kids hebben vooral heel veel gezwommen. We hebben wel nog aan de bingo meegedaan en zijn naar het Hunebed centrum geweest wat erg imposant was, maar voor de rest hadden ze geen tijd, zelfs eigenlijk niet om te eten. Maar die pizza en de ijsjes gingen er toch wel in.

'Wat hebben mijn kinderen genoten! En dan geniet je als moeder dubbel. Heel erg blij allemaal !

Tasiana en haar 2 tieners

'We waren vooraf een beetje bang dat het park meer op jongere kinderen is gericht, maar ook voor mijn 2 tieners was er genoeg te doen. Vooral het uur lasergamen en het waterfietsen viel in de smaak en natuurlijk het zwemmen, zowel in het overdekte zwembad als in het meer. Maar ook het mini-golf en bowlen vonden ze leuk.
We hebben op onze gehuurde fietsen ook de prachtige omgeving verkend.

Het huisje lag schitterend met een geweldig uitzicht over het meer, op 3 minuten lopen van het zwembad en de andere faciliteiten. Ik heb genoten van het terras, al was er wel enig overlast van de vele (beschermde) ganzen . Maar ik voelde me als de koningin op mijn kasteel in het mooiste huisje van het park waar het ook op de warmste dag van het jaar heerlijk koel was. We hebben het heerlijk gehad en het was jammer dat we weer weg moesten'.

Absoluut favoriet....zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen!

Absoluut favoriet....zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen!

Genieten van het terras

Genieten van het terras

 

"Ik denk dat alle kinderen in het park jaloers zijn op ons huisje" 

 

Het geweldige huisje!

Het geweldige huisje!

Gezellig bowlen

Gezellig bowlen

Michelle en haar dochter

'Alles was even leuk: het waterfietsen, het bowlen, het heerlijke zwembad, het park, de omgeving en het Hunebed Centrum in Borger. Maar het zwemmen was toch wel het allerleukste vond mijn dochter.

Het huisje was helemaal geweldig, fijne douche, apart toilet, van alle gemakken voorzien, de prachtige ligging aan het water met het grote terras en de glijbaan naar het water. Mijn dochter voelde zich niet te groot om naar beneden te glijden :-).

Maar wat mij het meest zal bijblijven is het gevoel van dankbaarheid.
Allereerst voor de gastvrijheid bij aankomst met het koffiepakket op tafel, het setje Rituals en de handdoeken die voor mijn dochter en mij klaar lagen, de opgemaakte bedden en de bonnen voor de activiteiten en versnaperingen.
Maar ook voor het zakgeld en de reiskosten die we van Reis met je Hart meekregen.

Super bedankt

Vakantiepark Hunzedal, namens alle gezinnen SUPER BEDANKT!
Ze hebben het allemaal geweldig gehad en hopen nog eens terug te mogen komen!

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2022 en is mede mogelijk gemaakt door Koos Foundation.

Preferred partners
anvr anbi