"'Is dat echt allemaal voor ons?'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en

Diverse gezinnen hebben in het najaar/winter mogen genieten van een korte vakantie!

Er zijn in Nederland (te)veel gezinnen die het financieel zo lastig hebben dat ze nooit eens op vakantie kunnen gaan. Zo fijn dat er sponsoren zijn , zoals de Koos Foundation (Roompot) , die het mogelijk maken dat we een flink aantal gezinnen toch heel gelukkig mogen maken met een midweek of weekend op een van hun vakantieparken. Hieronder wat enthousiaste reacties van gezinnen die het najaar/winter van 2022 naar Vakantiepark Weerterbergen zijn geweest.

Lindsey en haar 3 meiden

Hoe hebben jullie het gehad en wat hebben jullie allemaal gedaan?

'We hebben het super super super leuk gehad! We zijn heerlijk wezen zwemmen, met de skelter rondgereden, door park het gelopen, gesmuld van de pizza's en alles gedaan wat kon met de bonnen. Mijn dochters hebben de tijd van hun leven gehad. Ze waren helemaal happy en super blij met alle aandacht die ze kregen van het geweldige animatie team.'

En hoe was het huisje?

'Het huisje was ook geweldig, alles was super geregeld. Bij aankomst stond er een fantastisch welkomst pakket met boodschappen op tafel. Er zat zoveel in dat we ons afvroegen…. Is dat echt voor ons? De stapelbedden vielen helemaal in de smaak, er werd gevochten wie er boven mocht slapen. Een onvergetelijke tijd. Het heeft ons heel goed gedaan!

Het zwembad is toch wel bij iedereen favoriet

Het zwembad is toch wel bij iedereen favoriet

Felice en haar 2 kinderen

Hoe heb je deze dagen ervaren?

'Even lekker bijkomen en nergens aan hoeven denken, dat was zo heerlijk! Het was heel erg koud, dus met dikke jassen aan naar buiten en van alles gedaan. De kinderen hebben veel gespeeld in het indoor speelparadijs. We hadden echt het gevoel dat we met vakantie waren.'

Wat vonden jullie het leukst?

'Dat alles mogelijk was, dat was super! Een paar dagen onbezorgd kunnen genieten! Elke ochtend verse broodjes gekocht en lekker pizza gegeten. Alles was perfect geregeld. Er lag een handdoeken pakket klaar, de bedden waren opgemaakt en we kregen een super gevuld welkomstpakket met spelletjes en allerlei boodschappen erin. De kinderen hebben genoten en slapen in stapelbed was geweldig. Ook hebben ze hun schoen mogen zetten, want Sinterklaas was dat weekend in het park.

Ook het zakgeld dat we van jullie kregen was heel fijn, wij zijn daar goed mee uitgekomen. Heel erg bedankt voor alles!'

.....en knuffelen met Koos Konijn natuurlijk!

.....en knuffelen met Koos Konijn natuurlijk!

Bert en kleinkind

'Ik heb een aantal jaar geleden een hersenbloeding gehad en kan niet alles meer. En ik ben heel dankbaar dat ik een weekendje erop uit mocht met een van mijn kleinkinderen en kinderen. Ik heb fijne herinneringen hieraan.

Het was perfect, allen wel een beetje nat met veel regen. Toch veel gelopen. Door het slechte weer waren niet alle activiteiten open, maar we hebben nog genoeg kunnen doen. Mijn kleinkind heeft een keer kunnen zwemmen. Jammer genoeg ging het zwembad daarna dicht voor onderhoud.

Het huisje was groot genoeg voor ons 4 en heerlijk warm. We hebben een keer in het huisje gegourmet en ook een keer in het restaurant gegeten. De Sint Nicolaas brunch was erg gezellig.

Heel hartelijk dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!'

Annemiek en haar gezin

''Het was echt een cadeautje, we hebben het heerlijk gehad.

Mini pakketje van Rituals, pizza gehaald dat was echt genieten. Zwemmen vonden ze helemaal geweldig.'

Met de skelter rondgereden

Met de skelter rondgereden

Het park verkennen

Het park verkennen

Fatima en haar kinderen

''We willen jullie allemaal bedanken. wij hebben een leuke tijd gehad. En de vakantie waar wij van droomden.

Mijn moeder en ik en broertjes en zusjes zijn jullie enorm dankbaar'' schrijft een van de kinderen van Fatima

Lekker buiten zijn

Lekker buiten zijn

 

"Even lekker bijkomen en nergens aan hoeven denken. " 

 

Deze vakantie vond plaats in het najaar/winter van 2022 en is mede mogelijk gemaakt door Koos Foundation.

Preferred partners
anvr anbi