"'Mooie herinneringen gemaakt'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en

Verslag van 2 dappere moeders

Al onze gasten hebben een eigen verhaal, maar sommige verhalen blijven je extra bij. Dan zijn we extra dankbaar dat we als RmjH een lichtpuntje mogen bieden. Zoals in de casus van Samantha en die van Wendy. Twee dappere moeders die moeten vechten voor hun eigen gezondheid en daar bovenop te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen van respectievelijk zoontje en moeder. Even een paar dagen er tussenuit in vakantiepark de Weerterbergen heeft beide families goed gedaan.

Samantha en Sem

Wat een fijn huisje hadden we en wat was alles goed georganiseerd. Een prachtige omgeving om even alles proberen te vergeten en om tot rust komen.

Regen en Astma spelbrekers

We hebben jammer genoeg niet heel veel kunnen doen. Sem had heel graag willen zwemmen, maar chloor en astma is geen goede combinatie. En omdat het alle dagen constant heeft geregend, hebben we geen enkele van de leuke buitenactiviteiten kunnen doen. Wel hebben we heerlijk van de pizza's gegeten.

Sem - overdekte speelhal

Sem - overdekte speelhal

Knuffel

Sem heeft fijn gespeeld in de binnenspeelplaats en aan de kinderactiviteiten meegedaan. En waar hij ook Koos Konijn mocht knuffelen. Hij was dol op Koos Konijn en ik heb voor hem daarom een Koos knuffel gekocht. Daar slaapt hij iedere nacht mee. De knuffel en hij zijn onafscheidelijk!

Hart onder de riem

Het was fijn om even in een andere omgeving te zijn.
Heerlijk om Sem te zien genieten.
Het geeft Sem (en mij) hopelijk de kracht, om de medische molen waar Sem nu doorheen moet, te doorstaan.
We zijn jullie heel erg dankbaar voor deze mogelijkheid.

schommel in de tuin

schommel in de tuin

Wendy

Hier een paar foto's van ons! Het was echt geweldig, ik word emotioneel als ik er aan terug denk. Dit is de eerste keer dat we op vakantie zijn geweest en ik hoop dat we dit vaker mogen meemaken. Het zijn onbetaalbare herinneringen! We hebben het er nog iedere dag over.

lekker kleuren

lekker kleuren

Voor het eerst zwemmen

Het zwembad was best wel spannend want dit was de eerste keer dat mijn zoontje überhaupt in een zwembad kwam en dus ook de eerste keer dat hij het water in ging. En als je zelf niet mobiel bent, is het een uitdaging om jezelf en een kind van 4 aan en uit te kleden.

De volgende stap was nog spannender, hoe houd je een super enthousiaste kleuter in toom, die geen gevaar kent en als je niet uitkijkt pardoes het water in springt. Ik heb de hulp van de badjuffrouw ingeroepen en ze heeft ons goed begeleid en alles goed in de gaten gehouden.

Hij heeft volop genoten en vond het zwemmen het aller-aller leukste van de vakantie.

bellen blazen

bellen blazen

Alles was super

De reis met de Valies verliep voorspoedig. De chauffeur heeft goed geholpen met in - en uitstappen en met mijn rolstoel . Mijn ouders mochten ook mee en zijn met de eigen auto gegaan. Het huisje was netjes en ruim. De glijbaan en schommel in de tuin is veelvuldig gebruikt. De glow golf was super en ook aan de knutsel activiteiten in de overdekte speelhal is enthousiast meegedaan. We hebben ons allemaal erg vermaakt. Ik heb ook nog geprobeerd te fietsen met de familiefiets, maar dat was te zwaar voor mij.

en knutselen

en knutselen

Extra kadootje

Wat vind ik het leukste aan deze vakantie?...Heel de vakantie!!! Het is een extra kadootje dat mijn moeder erbij was, want mijn moeder is erg ziek. Zo dankbaar dat ze dit mee heeft mogen maken. Even nergens aan denken en samen herinneringen maken met mijn moeder is heel waardevol. We hebben hier heel veel aan gehad en we zullen zal dit nooit vergeten. Super dankbaar.

glijbaan in de tuin

glijbaan in de tuin

 

"Een extra kadootje dat mijn moeder dit nog kon meemaken. " 

 

 

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2023 en is mede mogelijk gemaakt door Koos Foundation.

Preferred partners
anvr anbi