"Texel hebben we voor altijd in ons hart gesloten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Hoorn NH

Vakantie voor zieke 8-jarige Veda

De 8 jarige Veda en haar moeder zijn keihard getroffen door Long Covid en zijn hier langdurig ziek van. Met name bij Veda zijn de klachten zeer hardnekkig. 'Door de klachten bij deze lieve kleine meid, is het gezin bijna tot niets in staat. Spontaan een uitje of dagje weg zit er niet in, omdat zij dit niet aan kan. Of er überhaupt sprake zal zijn van herstel is, weten de behandelaars niet. Dat maakt de hele situatie nog eens extra moeilijk, 'staat in de ontroerende e-mail aan Reis met je Hart van een familielid van het gezin. ' Het gezin heeft het heel hard nodig om er even lekker tussenuit te gaan om de batterij weer wat proberen op te laden. Maar dit alles brengt veel extra kosten met zich mee, waardoor er niet heel veel budget over blijft voor een zo hard nodige en gewenste mini-break. Kunnen jullie iets voor hen regelen?'
Gelukkig konden we dat en mochten we het gezin verrassen met een paar dagen naar Vakantiepark de Krim op Texel!

Rolstoel en loopfiets mee

Veda kan geen lange autoritten aan, omdat dit te intensief en te vermoeiend is voor haar. Vandaar dat Vakantiepark de Krim een schot in de roos bleek te zijn. Het is relatief dicht bij huis en het park en de bungalows zijn goed toegankelijk als je afhankelijk bent van hulpmiddelen. In een speciale bus waarin ook een rolstoel en loopfiets meegenomen konden worden, reed Veda deze zomer met haar zusje en ouders, vol verwachting de boot op voor de overtocht naar het mooie Waddeneiland.

Geliefd Texel

En het heeft alle verwachtingen meer dan waargemaakt. Ze hebben genoten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. 'We hebben het geweldig gehad! Vroeger kwamen mijn vrouw en ik regelmatig op Texel en nu hebben wij deze liefde over kunnen brengen aan onze kinderen. Onbetaalbaar. We zijn zelf al heel lang niet in staat om iets leuks te doen. Zo'n uitje als dit is zo ontzettend waardevol. Helemaal als je ziet hoeveel plezier die kinderen daarin hebben!'

In de watten gelegd

Alles was zo goed verzorgd, dat ging alle verwachtingen te boven. Het personeel van de Krim was heel hulpvaardig en ze hebben echt alles gedaan om het ons naar het zin te maken.
Tot onze verrassing kregen we bonnen voor allerlei leuke activiteiten en voor diverse eetgelegenheden. Er stond zelfs een groot boodschappenpakket voor ons klaar in het huisje. We voelden ons echt in de watten gelegd.

Jan Plezier

Veda is helemaal idolaat van paarden, dus het ritje met de huifkartocht over het eiland met de Jan Plezier, voortgetrokken door paarden was een hoogtepunt!

Met de loopfiets

We zijn ook een keer gaan winkelen in Den Burg met Veda op de loopfiets. Dat ging gelukkig heel goed.

Ultiem vakantiegevoel!

Het huisje was fantastisch. Alles wat we konden bedenken zat erin, met prima bedden. En een heerlijk terras waar we iedere ochtend lekker in het zonnetje hebben ontbeten.
Op de dag van aankomst hebben we rustig aan gedaan en in het huisje gegeten. We zijn ook een keer uit eten geweest op het park en een keer op het eiland.
Het was fantastisch mooi weer alle dagen en dat versterkte het ultieme vakantiegevoel.

Zeehonden spotten

Een ander hoogtepunt was de boottocht op de Waddenzee en we zeehonden hebben gezien. Een hele speciale ervaring.

Zwembad

We zijn verschillende keren naar het zwembad geweest. Dat hebben we lang niet gedaan. Heerlijk!

 

"We voelden ons echt in de watten gelegd" 

 

Ongelofelijk genoten

We hebben ongelofelijk genoten en de kinderen willen snel weer terug.

Enorm bedankt

Ook het feit dat we weg konden, heeft heel veel voor ons betekend. Zo'n uitje als dit is zo ontzettend waardevol Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, heel erg bedankt.

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door vakantiepark de Krim en vond plaats in de zomer 2023.

Preferred partners
anvr anbi