"Dit was een echte opkikker!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Mijdrecht

Vincent en Bianca

Vincent, Bianca en hun twee kinderen van 15 en 17 mochten dankzij Landal Greenparks een heerlijk lang weekend nazomeren op het Landal park Coldenhove. Dit ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij Eerbeek. Vanwege een gecompliceerde beenbreuk van Bianca duurde het extra lang voordat het gezin op vakantie kon. Begin september was het eindelijk zover!

Fijne plek

Bianca “Wat een mooie bossen en wat een heerlijk vakantiepark. We hebben echt genoten van alles wat er op het park te beleven viel en in de mooie omgeving. We zijn ook nog naar het dorp Eerbeek geweest, wat ook leuk was. De meeste tijd hebben we gewoon op het vakantiepark doorgebracht. Lekker de hele dag buiten relaxen en genieten van het mooie weer”

Lekker zwemmen

“Er is een mooi zwembad op het park en daar hebben mijn kinderen heel wat tijd doorgebracht. Ze hebben niet met alle kinderanimatie meegedaan, want dat was vooral voor wat jongere kinderen leuk. Bij het restaurant was een bowlingbaan en daar hebben met zijn allen gebowld wat een heel succes was. We hebben daar ook gezellig op het terras gezeten.”

Gezellig barbecueën

“Door het mooie weer hebben we veel kunnen barbecueën. De barbecue hadden we zelf van huis meegenomen in de auto. Die kwam dus goed van pas en we hebben er uitgebreid van genoten.”

Knus huisje

“We kregen een huisje voor zes personen, hoewel we met zijn vieren waren. Het huisje had een hele knusse sfeer. Alles wat je nodig hebt zat er in, maar we hebben ’s-Avonds ook vaak buiten gezeten. De omgeving van het huisje is mooi groen. Vanaf het vakantiepark gingen we zo het bos in.”

"Wij waren hier echt helemaal aan toe” Bianca

Eekhoorn aan huis

“Als je bij je huisje zit, komen de eekhoorntjes vanzelf bij je op bezoek, dat was zo leuk! Eéntje hiervan kwam iedere middag precies om drie uur. Dan legden we een stukje brood op de buitentafel en gingen we binnen voor het raam zitten kijken hoe hij het op at.”

Relaxed naar huis

“Het was zo fijn om even te ontspannen en geen zorgen aan je hoofd te hebben. Wij waren hier echt helemaal aan toe. Na afloop van dit reisje gingen we helemaal relaxed weer naar huis.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi