"'Dank je wel voor ons weekje weg; het was allemaal goed geregeld en we zijn lekker verwend.'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Koos Foundation
Spijkenisse

'De openhaard maakte ons verblijf zo gezellig'

Alleenstaande moeder Melania is al 6 jaar niet op vakantie geweest. Wat een heerlijk nieuws dat ze nu kon genieten met haar zoon op Roompot Vakantiepark Weerterbergen!

Heerlijk, even helemaal niets en genieten van de mooie omgeving. Je merkt het al als je richting Eindhoven rijdt, dat de bomen veranderen. Bomen worden een soort van broccoli’s. Weert is een heel andere omgeving. We waren wel in Nederland, maar hadden tóch het gevoel echt even weg geweest te zijn. Je hoeft niet naar het buitenland om dat gevoel te ervaren. Zo ontspannend.

We zaten in een fijn huisje met een openhaard. Die hebben we ’s avonds lekker aan gedaan. Vind ik zo gezellig. We zijn veel buiten geweest. We hadden al snel een ochtendritueel samen. Elke ochtend gingen we op pad om verse broodjes te halen. De zon weerkaatste zo mooi op het meer, daar werd je meteen vrolijk van! We hebben lekker pizza gehaald. Glowgolfen was erg gezellig met z’n tweetjes, maar de Gamehall vond mijn zoon het allerleukste.

 

Vrienden van ons, die hier in de buurt wonen en die we niet zo vaak zien, zijn nog even op bezoek geweest. We hebben samen lekker gewandeld door het park en langs de spoorbaan. Het is er zo rustig en mooi heuvelachtig. Heel anders dan thuis. Je kon een mooie wandeling rond om het grote meer heen lopen met waar een groot bosgebied lag over de spoorbaan.

We zijn ook nog even naar België geweest. Lekker goedkoop tanken. Heb de hele tank volgegooid. Voelde me zo blij. Er zit zelfs nu nog een beetje benzine in.

'Wat fijn om écht even weg te zijn in een andere omgeving.'

Deze vakanties vonden plaats in de winter van 2024

Preferred partners
anvr anbi