"Ik was nog nooit op Texel geweest. Wat een mooi eiland! ~ Patricia"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: De Krim Texel
Julianadorp

'Wat een fijne tijd hebben we samen gehad!'

Even geen ziekenhuisbezoek, maar echt iets leuks om naar toe te leven! Patricia is ernstig ziek en via Reis met je Hart kon ze samen met haar gezin, moeder en broer een lang weekend gaan genieten op Vakantiepark de Krim op Texel.

Het park was heel netjes en alles was goed geregeld. Zo waren er geen sleutels voor de deuren van de huisjes, maar in plaats daarvan gebruikten ze een code. Het huisje was erg mooi en schoon. ’s Avonds was het zo gezellig als we samen een spelletje deden aan tafel.
We zijn naar Ecomare geweest. Dit was een bijzondere ervaring. Het was mooier en groter dan dat ik in eerste instantie dacht. Ons zoontje Lewis heeft ook enorm genoten. Hij vond de schapenboerderij prachtig en samen gingen we schelpjes zoeken op het strand. We zijn ook gaan wandelen in het Slufter gebied. Wat is dat een prachtig natuurgebied!

Het was erg fijn dat mijn moeder en broer mee waren. Die konden dan gaan wandelen met de hond, terwijl ik even een dutje deed.

Deze vakantie heeft mij de rust gebracht die ik nodig had. Echt even weg van huis, echt even samen met mijn lieve gezin en familie. Het was heel waardevol. Een mooie herinnering erbij!

 

 

'Onwijs bedankt voor deze midweek weg op Texel. We hebben enorm genoten van het moois wat Texel te bieden heeft!'

Deze vakantie vond plaats in maart 2024

Preferred partners
anvr anbi