"Om je kinderen zo te zien genieten.. Je loopt dan gewoon over van liefde."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Wendy en haar kinderen

Voor Wendy en haar kinderen was het de eerste vakantie in jaren. Met zijn drieën vertrokken ze naar Limburg om een paar dagen te verblijven in het Koos Konijn vakantiehuis. Reis met je Hart kon deze vakantie realiseren dankzij Roompot en de J.C. Ruigrok Stichting.

Relaxmodus

Wendy: "Vrijdagmiddag kwamen we aan en we vielen meteen met onze neus in de boter. Er stond een welkomstrugzak klaar en wat basisboodschappen. Dat zorgde ervoor dat we meteen in de relaxmodus zaten. Dat heeft onze dag compleet gemaakt en we hebben ’s avonds heerlijk dankzij onze tegoedbon bij de snackbar iets gehaald."

Zwemmen

"De kinderen hebben heel veel gezwommen. Die wilden meteen het zwembad in. We zijn echt verwend. We zijn gaan midgetgolfen en ’s avonds heb ik mezelf een keer getrakteerd op een cocktail. Dat voelde echt super deluxe."

België

"We zijn ook nog even de grens over geweest en een dagje naar België gegaan. Dat vonden de kinderen geweldig. Nu kunnen ze op school trots vertellen dat ze naar België zijn geweest."

Overlopen van liefde

"Ik heb echt even onbezorgd kunnen genieten. Sinds mijn 19e heb ik dit niet meer meegemaakt. Ik vond het ook zo bijzonder dat dit mij werd gegund. Dat geeft je gewoon een boost. Ik kan hier weer even op teren. Om je kinderen zo te zien genieten, dan loop je gewoon over van liefde."

 

"De kinderen kunnen nu ook trots vertellen dat ze in het buitenland zijn geweest." Wendy

 

Blije kinderen

"Op het moment dat mijn kinderen voor het eerst de deur van het vakantiehuis opendoen dat zal ik nooit vergeten. Ik zie ze in het rond springen en ze zeiden: ‘Ik voel me zo thuis.’ Nu weer thuis zijn, vertelde mijn zoon dat hij het epic vond. Hij begint elke keer weer te glimmen als we het erover hebben. Hij is er nog vol van en dan is het echt zo: een blij kind is een blije moeder."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot en de J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi