"Wendy: Geweldig om als gezin op vakantie te kunnen!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Wendy

Wendy is samen met haar vriend en drie kinderen naar de Nederlandse kust geweest. Als gezin konden ze eindelijk een keer met elkaar op vakantie. In Bloemendaal verbleven ze een weekend vlakbij het strand. "Het was helemaal perfect." Samen met AanZee en Connexxion kon Reis met je Hart deze vakantie voor Wendy verzorgen.

Verrassing

Wendy en haar gezin zullen het weekend niet snel vergeten. "Het was een ontzettende verrassing dat ons dit werd gegund. We konden het niet geloven dat we paar dagen weg konden. De kinderen waren ook door het dolle heen."

Heerlijke plek

Vrijdag werden ze thuis opgehaald en naar het vakantiepark gebracht. Het huisje viel goed in de smaak: "Dat was echt fantastisch. We hadden alles wat we nodig hadden en het was een heerlijke plek bij het strand en de duinen. De mensen op het park waren ook heel erg aardig."

Lekker in de zee

Het weer was prima, dus kon de omgeving goed worden verkend. "We konden elke dag naar het strand en daar heerlijk uitwaaien. De jongens zijn zelfs elke dag in de zee geweest. We hadden geluk dat het elke dag kon want dat was voor hun natuurlijk heel leuk."

Strand als achtertuin

"Het was voor mij geweldig om te zien dat de jongens lekker hun gang konden gaan. Ze gingen naar het strand en genoten daar volop. Het leek net of het strand een paar dagen onze achtertuin was. Dat is anders dan altijd in de stad zijn. Zo midden in de natuur vond ik super. Als je naar buiten kijkt en je ziet de duinen. Dat zijn de kleine dingen die voldoening geven. Het gaf me een relaxed gevoel."

Midden in de natuur, het strand als achtertuin. Super! Wendy

Heel speciaal

Voor Wendy was het heel speciaal dat ze een paar dagen met haar hele gezin weg kon. "Het feit dat we met zijn allen een keer op vakantie gingen, was gewoon geweldig. Echt als gezin met elkaar genieten. Dat deed ons allemaal goed. Dat helpt erg om even uit je dagelijkse sleur te komen."

Super bedankt

"We hebben met elkaar genoten en we zijn eigenlijk rond het park gebleven omdat het zo’n mooie omgeving was. We hebben zelfs nog een avond gebarbecued bij het huisje en hebben nog een avond ergens wat gegeten. Bijzonder om dat met elkaar te doen. Ik vond het echt fijn om dit mee te maken: super bedankt!"

Een mooie herinnering aan een vakantie samen

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door AanZee vakantiehuizen en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in het voorjaar 2016.

Preferred partners
anvr anbi