"We hebben een top vakantie gehad"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Wesley

Wesley en zijn moeder Natascha gingen voor het eerst samen echt op vakantie. Een mooie bestemming stond op het programma: Bled in Slovenië. Dankzij Estivant Vakanties konden zij heerlijk tien dagen genieten. In dit reisverslag lees je hun verhaal.

Op weg

Vanaf het moment dat Wesley en Natascha hoorden over de vakantie naar Bled waren ze enorm enthousiast en keken er met veel verwachting naar uit. Nadat ze naar Utrecht waren gebracht door de ouders van Natascha begon de reis naar Slovenië. Hier werden ze opgewacht door het Estivant team en konden ze direct aanschuiven bij de lunch.

Raften

"We konden van alles ondernemen," vertelt Natascha. "We zaten dichtbij Bled en de natuur was prachtig. Wesley heeft meegedaan met het raften, aan de bivak en de pizza-avond. Dat was allemaal geweldig. Het Estivant team zorgde ervoor dat iedereen het naar zijn zin had."

Samen eten

Wesley en Natascha konden het goed vinden met de andere gezinnen: "Wesley had veel contact met de jongens van het recreatieteam. Daar kon hij goed mee opschieten en met iedereen van de groep had hij het naar zijn zin! Het contact met alle gezinnen was sowieso ontzettend goed. We waren met acht gezinnen en waren direct een hechte groep. Gezellig kletsen en met elkaar erop uit. We hebben elke avond met elkaar gegeten. Ook na de vakantie houden we contact: we hebben nu zelfs een groepsapp."

Herbeleven

De natuur maakte grote indruk op Natascha en Wesley. Natascha: "Ik ben 25 jaar geleden ook in Slovenië geweest en herkende alles meteen weer terug. Het was heel leuk om dat aan Wesley te laten zien en het nu samen te beleven. We konden heerlijk wandelen in de omgeving en kwamen langs watervallen en grotten. De schoonheid van de natuur maakte diepe indruk op mij."

Fantastisch om dit samen mee te maken! Natascha en Wesley

Energie voor tien

"De ontspanning tijdens de vakantie heeft me heel goed gedaan. Even weg zijn van alle spanning en ellende thuis. Ik heb het gevoel dat ik twee weken weg ben geweest. Ik heb weer energie voor tien en voel dat de rust en de gezelligheid effect op me heeft gehad. Ik ben helemaal positief thuisgekomen."

Frisse start

"Dat ik dit samen met Wesley mee heb kunnen maken vind ik heel bijzonder. Alle ervaringen en indrukken hebben we samen ervaren. Dat zijn herinneringen die we niet snel zullen vergeten. Dat we dit met elkaar hebben kunnen doen is enorm waardevol en doet me enorm goed. Wesley heeft zijn diploma gehaald en begint met een nieuwe opleiding. Het wordt voor hem een frisse start en deze vakantie was de perfecte aftrap."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Estivant Vakanties en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi