"We waren omringt door zorgzaamheid"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Emmeloord

Wil en Gerrit

De vakantie van Wil en Gerrit stond in het teken van herinneringen ophalen en mooie momenten met elkaar. Ze verbleven een aantal dagen in een vakantiehuis van Landal Landgoed het Loo. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Europeesche Verzekeringen en Landal GreenParks.

Goed gevoel

"Wij hebben het heerlijk gehad," vertelt Wil. "Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het verblijf was fantastisch. De bungalow was schoon, mooi gelegen en van alle gemakken voorzien. We werden vriendelijk ontvangen en konden de dagen met een goed gevoel beginnen."

Elburg

"We hadden het echt getroffen met het weer want de zon scheen volop. Er was dus alle mogelijkheid om erop uit te gaan. We zijn gaan fietsen en hebben ook de omgeving verkend. We zijn bijvoorbeeld naar Elburg geweest. Het zakgeld zorgde ervoor dat we ook buiten de deur konden eten en zo genoten van een lunch en een diner. Zo luxe allemaal, heerlijk!"

Huwelijksdag

"Tijdens de vakantie hadden we ook nog een klein feestje te vieren want we waren zeventien jaar getrouwd. We zijn naar het strand bij het Veluwemeer gegaan, waar we ook tijdens onze verkeringstijd zijn geweest, en hebben daar heerlijk met zijn tweeën liggen mijmeren."

Bijtanken

"We hebben echt even kunnen bijtanken. Ik was heel blij dat Gerrit het aan durfde om weg te gaan. Ik merkte ook dat het hem goed deed en daar genoot ik ook van. Met zijn tweeën hebben we echt kunnen ontspannen."

 

"We hebben echt even kunnen bijtanken." Wil en Gerrit

 

Herinneringen

"Deze paar dagen waren we echt omringt door zorgzaamheid: lieve mensen en aan alles was gedacht. We hebben herinneringen opgehaald, maar ook weer nieuwe ervaringen opgedaan waar we nog lang aan zullen terugdenken."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi