"Het was heerlijk om even het koppie leeg te maken"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Zaandam

Wilco

Wilco heeft de afgelopen tijd veel te verduren gekregen. Mede vanwege zijn scheiding ontstonden er flinke financiële problemen, vervolgens werden zowel hij als zijn zus getroffen door ernstige gezondheidsproblemen. Door alle toestanden was een reisje voor Wilco en zijn vriendin niet denkbaar, terwijl zij juist zo toe waren aan een paar zorgeloze dagen. Reis met je Hart kon dit alsnog voor ze realiseren dankzij Landal Greenparks en Connexxion. En dat heeft hun enorm goed gedaan!

Speciale busrit

“Wij hebben geen eigen vervoer. Reis met je Hart had bij Connexxion een busje ingehuurd waarmee we, samen met nog een aantal mensen uit de omgeving, naar het vakantiepark zijn gebracht. We zijn letterlijk voor de deur van ons vakantiehuisje afgezet. Omdat het geen grote bus was, kon die het vakantiepark oprijden.”

Landal Coldenhove

“We verbleven op het Landal park Coldenhove bij Eerbeek, aan de rand van de Veluwe. Het huisje was echt perfect. Verder stond er een groot pakket boodschappen voor ons klaar. Daarin zaten niet alleen zeg maar de eerste levensbehoeften, maar ook bijv. een wijntje, een biertje en borrelhapjes. Het weer deed prima mee, dus we hebben veel op het terras van ons huisje zitten genieten. Verspreid op het park heb je o.a. een winkeltje, een snackbar en een brasserie waar we overigens ook leuk buiten hebben gezeten.”

Naar Eerbeek

“De meeste tijd van ons lange weekend hebben we lekker op het park en bij ons huisje doorgebracht. Gewoon lekker genieten. Maar er is een leuke omgeving dus we zijn ook naar Eerbeek geweest, het dichtstbijzijnde plaatsje. Dat heeft een gezellig centrum met winkels, terrasjes etcetera. We zagen ook nog de stoomtrein voorbij gaan die tussen Apeldoorn en Dieren rijdt. Was ik helaas net te laat om een foto te maken!”

Busservice terug

“Voordat we het wisten was ons lange weekend alweer voorbij. Terug hadden we weer dezelfde busservice als heen. We werden weer voor ons huisje opgepikt, deze keer met een bus met extra bagageruimte. Eenmaal thuis moesten we al snel weer over tot de orde van de dag, wat voor mij betekende: ik moest naar een afspraak in het ziekenhuis.”

 

"Gewoon lekker genieten en even geen sores" Wilco.

 

 

 

Lekker ontspannen

“We hebben het heerlijk gehad. Een paar fijne dagen zonder ziekenhuizen of andere zorgen.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi