"Echt even tijd voor elkaar!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Willeke

Nadat Willeke in 2017 een herseninfarct kreeg startte voor haar en haar dochter een moeilijke periode. Door alle gebeurtenissen hebben zij veel kosten moeten maken, waardoor er geen financiële ruimte is voor uitstapjes of vakanties. Willeke gunt vooral haar dochter even een paar onbezorgde dagen. Dankzij de J.C. Ruigrok Stichting kon Reis met je Hart voor hen een paar heerlijke dagen op Park Scorleduyn realiseren.

Lieve en behulpzame medewerkers

Met de rolstoeltaxi zijn Willeke en haar dochter naar het kleinschalige vakantiepark gebracht. Daar aangekomen werden ze hartelijk ontvangen. Ze waren onder de indruk van het gezellige, aangepaste huisje. Willeke kon met haar scootmobiel naar binnen wat heel prettig was. De eigenaar van het park kwam nog vragen of alles naar wens was en of er nog dingen ontbraken. Maar alles was naar wens, Willeke heeft alleen nog wat kleine tips voor de toekomst gegeven om het huisje nog geschikter te maken voor minder valide mensen.

Prachtige omgeving

'Park Scorleduyn' is een kleinschalig park met bungalows. Het park bevindt zich op een prachtige locatie in
een van de meest uitgestrekte duingebieden van Nederland, in het Noord-Hollandse plaatsje Schoorl. Voor de dochter van Willeke was het kleine park en de rustige, bosrijke omgeving ideaal omdat zij heel erg van rust houdt.

Vrijheid!!!

“Het was heerlijk om veel samen naar buiten te kunnen gaan. Omdat wij op twee hoog wonen en ik mindervalide ben, lukt dit thuis bijna niet meer en nu konden we wanneer we wilden en zonder moeite lekker naar buiten”

Wandelen en klimmen

“ We hebben veel samen gewandeld door de mooie bossen. Omdat wij met mijn scootmobiel van het fietspad gebruik moesten maken was het af en toe wel spannend met alle sportieve fietsers maar we konden er toch van genieten.
We zijn ook nog naar het klimduin in Schoorl geweest, ik ken dit nog van mijn jeugd en heb daar mooie herinneringen aan maar mijn dochter was er nog nooit geweest, zij heeft volop genoten van het klimmen. ”

"Mijn dochter wilde niet meer naar huis! " Willeke

We kwamen even helemaal tot rust

"We hebben genoten van de rust en het samenzijn. We hebben gewoon boodschapjes gedaan en mijn dochter heeft zelfs een avond zelf gekookt, ook dat was heel gezellig."

" Ze heeft op school uitvoerig verteld over deze dagen en we kijken geregeld de foto's terug. "

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi