"Wij zullen deze dag niet snel vergeten"

Willem en zijn gezin

Voor het eerst sinds lange tijd ging Willem met zijn gezin er voor een paar dagen tussenuit. Zij vertrokken zij naar Vakantiepark Slagharen. Reis met je Hart kon dit verblijf realiseren dankzij De J.C.Ruigrok Stichting. Willem kijkt terug op deze dag: “Het was heel bijzonder om als gezin met elkaar te zijn.”

Slagharen

“We waren al vroeg in het park zodat we de tijd hadden om alles te bekijken.” vertelt Richard. "De tijd vloog voorbij en het was heel fijn om een keer met elkaar een dag weg te zijn.”

Leuke attracties

“We hebben alles in het park rustig kunnen doen. De attracties waren heel geschikt voor de kinderen. Maar het was vooral fijn om dit samen te beleven en te zien dat de kinderen het zo naar hun zin hadden."

Het circus

"We hebben alles gezien en gedaan maar de kinderen waren toch vooral gek op de circusvoorstelling die we hebben bezocht."

Mooie accomodatie

"We hadden een mooi huisje op het park. De kamers waren groot en schoon. Het was eigenlijk perfect. Aan het eind van de dag gingen we op het park uit eten. We hebben daar heerlijk gegeten."

"Alle last valt van je af" Willem

Een mooi moment

“Het mooiste was eigenlijk om als gezin samen te zijn en dit te beleven. Om te zien dat de kinderen zich zo geweldig konden vermaken op het park.”

Dit uitje vond plaats in de zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi