"‘Jullie hebben iets hartstikke tofs voor ons geregeld.’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Capelle a/d IJssel

Yassin en zijn gezin

Het gezin van Yassin bestaande uit 2 volwassenen,3 kids plus hond, is door allerlei omstandigheden, waaronder een chronische zieke, al jaren niet samen weggeweest. Er was gewoonweg geen ruimte om op vakantie te gaan. Het aangeboden weekend naar Landal Park Coldenhove was dus echt een hele welkome verrassing.

Reizen met NS Dagkaart

Omdat ze niet met het hele gezin plus hond in de auto pasten, reisden de 2 oudste kinderen – gewapend met een dagkaart van de NS, met de trein richting de Veluwe. Yassin: ‘Dat was wel spannend want dat hadden ze nog niet eerder gedaan. Ik met de auto met de jongste en mijn partner en de hond. Ze stonden echt te trappelen om weg te gaan.’

Hartelijk ontvangst

“We werden heel hartelijk ontvangen bij aankomst en zijn ons vervolgens in het huisje gaan settelen. Dat was echt fantastisch met 3 kamers. Ik zou zo weer teruggaan! We hebben daarna een wandelingetje gemaakt met de hond en wat boodschappen gehaald in het supermarktje. Die eerste avond hebben we lekker in het huisje gekookt en na het eten wat spelletjes gedaan."

Pannenkoeken en warme choco.

“De volgende dag hebben we het zwembad en de speelhal verkend. De kleine in de ballenbak en gezellig pannenkoeken gegeten. Met zijn allen in de sneeuw gelopen, de omgeving is super. Opwarmen met warme choco. De hond heeft het ook geweldig gehad. Normaal 3 x naar buiten, maar daar heeft hij continue heerlijk in en uit kunnen lopen."

Hele aangename en fijne dagen.

“Het was heel erg fijn. Weg van de shit van alle dagen. Behoefte aan de rust, zou er zo voor tekenen als ik in zo’n huisje zou kunnen wonen in die omgeving.

 

“Ik zou er zo voor tekenen als ik in zo’n huisje zou kunnen wonen''. Yassin

 

Zwembad vaak voor ons alleen

Wat mij echt bij blijft is vooral de kleine in het zwembad. We hadden het zwembad voor ons zelf. Hij zat te genieten in een gele eendenzwemband in het water. Met zijn broers bommetjes doen. Ze hebben het alle 3 erg leuk gehad. De trein reis was ook bijzonder, spannend om de jongens op pad te sturen. De dagen waren heerlijk, rustgevend. Dank aan iedereen die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij Landal en NS internationaal.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2018.

Preferred partners
anvr anbi