"De hele week was geweldig!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Lemmer

Youri

Een klein stukje over de grens, maar toch het gevoel hebben dat je in een andere wereld bent. Samen met zijn drie kinderen ging Youri naar de Ardennen. 8 dagen konden ze genieten in deze prachtige omgeving. Reis met je Hart kon deze reis samen met Sunny Cars en Estivant verzorgen.

Ardennen

Vanuit Friesland vertrok Youri op vrijdagavond richting België. Door sponsoring van Sunny Cars kon hij met de auto op pad en kwam op zaterdag aan op de camping waar ze door het team van Estivant werden ontvangen. "We waren meteen verrast," vertelt Youri. "De camping lag in het hart van de Ardennen."

Genieten langs de rivier

"De hele week was echt geweldig. De eerste twee dagen hadden we wat regen, maar daarna was het zonovergoten. De omgeving was supermooi en de camping lag direct aan een kronkelend riviertje. Dat was een geweldige plek om met de kinderen te vertoeven. Op sommige dagen was de hele camping uitgelopen om daar met een klapstoel te zitten en de kinderen van het water te zien genieten."

Activiteiten

"Alle drie mijn kinderen hebben het sowieso ontzettend naar hun zin gehad. Ze sloten zich makkelijk aan bij de andere kinderen die er waren. ’s Ochtends ontbeten we met elkaar en daarna gingen ze op pad. Als ze weer terugkwamen van alle activiteiten kwamen ze enthousiast vertellen wat ze hadden gedaan. Daar word je als ouder alleen maar gelukkig van."

Goed contact

"Ik was van tevoren benieuwd hoe het zou gaan met de andere gezinnen, maar dat is mij heel goed bevallen. Iedereen was heel open en makkelijk te benaderen voor een gesprek. Maar je kon ook even een moment voor jezelf pakken als je daar behoefte aan had. Iedereen had de instelling om een fijne tijd met elkaar te hebben en dat is zeker gelukt, zelfs tot in de late uurtjes!"

Alle drie mijn kinderen hebben genoten. Daar werd ik gelukkig van! Youri

Goed gevoel

"Ik kijk met een goed gevoel terug op de week vakantie. Mijn kinderen heb ik zien genieten en ook kon ik zelf de ontspanning vinden. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. Namens mij en de kinderen wil ik daarom graag laten weten: dankjewel!"

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Sunny Cars en Estivant.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi