"We zullen deze ervaring nooit meer vergeten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Yvette

Het was de eerste keer dat Yvette en haar vriend Kees op vakantie gingen. Op Mallorca konden ze er een week tussenuit en even een beetje ontspannen. Yvette en Kees hebben genoten: "Die acht dagen zijn omgevlogen maar wat was het genieten. Het voelde als een beloning." Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Sunweb.

De eerste vliegervaring

"Het was een prachtige ervaring om voor het eerst naar het buitenland te vliegen," vertelt Yvette. "Na het opstijgen viel de spanning van ons af en hebben we van het prachtige uitzicht kunnen genieten. De lucht en de wolken leken op een zee van ijs met rotsen. Het was adembenemend mooi!"

Een heerlijk vakantiegevoel

"Bij aankomst was het heerlijk warm in Spanje met een stralend blauwe lucht en er stonden echte palmbomen. Nadat we met een prachtige touringcar bij appartement Don Juan werden gebracht werden we hartelijk welkom geheten door het personeel. We kregen een fijn appartement met uitzicht op het zwembad en een patio met veel planten. Ook zagen we in de verte de bergen en het strand liggen."

Je begint met plezier aan de dag

"Vanaf het appartement was het mogelijk om naar de lange boulevard bij het strand te lopen, waar veel leuke winkeltjes zitten. Ook konden we zwemmen en zonnen bij een zandstrandje in een baai waar wat boten lagen. Het water was daar prachtig helder en de vissen zwommen er om je benen. 's Avonds op ons balkon konden wij genieten van de rust en ‘s morgens van ons kopje koffie dat Kees voor ons ging halen."

We hebben heel wat afgelopen

"We zijn ook een aantal keren met de bus naar Palma geweest. Dat is goedkoop en je hoeft niet over te stappen. In Palma hebben we genoten van de mooie huizen en smalle winkelstraatjes. Er is ook een oude kathedraal en we bezochten er twee kerken en de markt."

Op het achterbalkonnetje van de trein heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd Yvette

Een hele bijzondere excursie

"Bijzonder was het om met een houten treintje de bergen in te gaan. Dat was ontzagwekkend mooi. Op het achterbalkonnetje van de trein heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd en natuurlijk heb ik ja gezegd. Om het te vieren hebben we heerlijk gegeten bij een Indiaas restaurant."

Wat een fantastisch gevoel!

"Mijn vriend en ik hebben allebei veel meegemaakt in ons leven, maar nu konden we alle zorgen even vergeten. Deze vakantie was dan ook een geweldige ervaring die wij allebei even hard nodig hadden. We zijn iedereen dan ook heel dankbaar dat zij ons kennis hebben laten maken met het echte vakantie gevoel. We zullen deze ervaring nooit meer vergeten. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Sunweb.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi