"We zijn weer even opgeladen, ook de kinderen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Blerick

Zaina en haar dochters

Zaina en de kinderen waren er echt aan toe om er even uit te zijn. Weg van huis en de alledaagse beslommeringen. Maar als alleenstaande moeder met 3 opgroeiende puberdochters van 12,14 en 16 jaar, valt het niet mee om iedere maand weer rond te komen en is er gewoonweg geen ruimte voor een vakantie . Ze was dan ook enorm verrast dat het gezin een lang weekend naar recreatiepark de Leistert kreeg aangeboden via Reis met je Hart.

Verdwaald

Vrijdagmiddag rond een uur of 6 zijn we aangekomen. We werden ontvangen door een hele aardige vrouw bij de receptie die ons van alles heeft uitgelegd ook hoe we bij het huisje moesten komen. Wel grappig: we hadden blijkbaar toch niet heel goed opgelet en het park is zo groot dat we een beetje verdwaald zijn. En toen we het toegewezen huisje eindelijk hadden gevonden, kregen we het slot van de deur met geen mogelijkheid open. Na een tijd lang proberen, toch maar naar de receptie gebeld voor hulp, alleen die was intussen al gesloten. Gelukkig kregen we een ander nummer om te bellen en er kwam iemand gelijk aan. Maar – dat zal je altijd zien - net voordat die man kwam, floepte het slot ineens open. De meneer zal wel gedacht hebben… die houden me voor de gek. We hebben er zelf best wel om moeten lachen.

Luxe Lodge

We hadden een fijne luxe lodge als huisje, met mooie tuin en erg schoon. De kinderen riepen bij aankomst : ‘Oh dat ziet er erg mooi uit.’ Het was heerlijk weer dat weekend en we hebben fijn gewandeld maar ook in het tuintje voor het huisje in het zonnetje gezeten en van het mooie uitzicht genoten.

Buiten ontbeten

“We hebben zelfs buiten kunnen ontbijten, dat was echt heel leuk. Wat een goed gevoel gaf dat…. Zo rustgevend! In het supermarktje hebben we, van het meegekregen zakgeld, boodschappen voor het weekend ingeslagen, waarbij er zomaar wat lekkere knabbeltjes voor de avond in het winkelwagentje belandden.

Veel plezier

Het was niet echt druk in het park omdat het buiten de vakanties viel. Er waren dan ook geen leeftijdgenoten voor de 3 meiden, wat een beetje jammer was. Hierdoor waren ze op elkaar aangewezen, maar dat ging verder prima. Ze hebben samen veel plezier gehad.

 

"Het weekend heeft ons echt rust gebracht." Zaina 

 

Bowlen was superleuk

Er was een prachtig zwembad in het park, waarvan we veel gebruik hebben gemaakt. Daar krijg je honger van, dus lekker bij het zwembad een keertje frietjes gegeten met een lekkere snack erbij. Dat was een heerlijke traktatie. Dan het bowlen, we hadden gelezen dat je daarvoor moest reserveren, wat we ook gelijk hadden gedaan. We hebben met het bowlen zoveel plezier gehad, het was echt superleuk. “

Erg genoten

Zondagavond moesten we alweer naar huis, want maandagochtend moesten ze weer naar school. Mijn dochters wilden echt nog niet weg. Dat de kinderen echt genoten hebben, geeft je als moeder geeft een heel blij gevoel. We zijn weer een beetje opgeladen, ook de kinderen. Het weekend heeft ons vooral veel rust gebracht en veel quality time met elkaar.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door recreatiepark De Leistert.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2019.

Preferred partners
anvr anbi