"Het enige wat je als ouder wilt is je kind te zien lachen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Bosch

Zakaria

Wat waren wij ontzettend blij toen we te horen kregen dat we het Sinterklaas weekend op het park Duinrell in Wassenaar mochten gaan doorbrengen met ons hele gezin. Reis met je Hart kon dit verblijf realiseren in samenwerking met Eurocamp.

toch een leuke Sinterklaas

"Wij hebben een Sinterklaas weekend in Duinrell van jullie gehad en je weet niet hoe dankbaar wij jullie zijn daarvoor. We hebben het niet zo breed en het is ieder jaar weer puzzelen hoe we met Sinterklaas onze 4 kinderen toch iets kunnen geven. Ik had er echt een knoop van in mijn maag, hoe gaan we het dit jaar weer financieel rondbreien om de kinderen toch een leuke Sinterklaas te bezorgen. Je wilt als ouders alles doen om je kinderen te zien lachen."

Sinterklaasoptocht

“Wat waren wij ontzettend blij toen we te horen kregen dat we het Sinterklaas weekend op het park Duinrell in Wassenaar mochten gaan doorbrengen met ons hele gezin.
De kinderen hebben onwijs genoten! Wat was het leuk in het park. Er liepen overal de hele dag door Zwarte Pieten en de Sinterklaasoptocht was super."

Uitgenodigd door de Sint

"De kinderen kregen een uitnodiging van de Sint om bij hem langs te komen. Geweldig vonden ze dat, ze stonden te trappelen van ongeduld om erheen te mogen gaan.
Ze zijn naar het Sinterklaas concert geweest waar ze met volle borst hebben meegezongen en ze mochten zelfs een kijken nemen in het Sinterklaashuis. Onze kids hebben met volle teugen genoten.

Zwemmen in het Tikibad

"Aan het eind van de dag als het attractie park sloot, gingen we met zijn allen zwemmen in het Tikibad.
Te gek gewoon! De kinderen hebben het er nu nog over wat een leuk weekend dat was.

"Wat was het leuk in het park." 

een onvergetelijke Sinterklaas

“Jullie weten niet hoe blij je ons als ouder heb weten te maken dat ook wij , die het minder goed hebben, onze kinderen op deze manier een onvergetelijk leuke Sinterklaas konden geven.
Wij zelf zijn niet van de foto delen op internet, maar een verslag wil ik met liefde en plezier delen.

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Eurocamp.

Dit uitje vond plaats in de winter van 2018.

Preferred partners
anvr anbi