srprs.me

Nieuws

Waarom we je voor één keer niet verrassen, maar vragen te verrassen

December: zo’n typische maand waarin je om elkaar geeft, aan de ander denkt, cadeautjes uitpakt, maar vooral ook cadeautjes geeft. Waarom niet aan iemand voor wie dat cadeautje normaal gesproken ondenkbaar is? Let’s present…..ons nieuwe Thema van de Maand.

We hebben ‘m social sharing genoemd, het thema van de maand december. En zoals de Engelse wijsgeleerden zouden zeggen: ‘what’s in a name’. Want precies zoals je rondom Sinterklaas en Kerst zou verwachten, gaat het om verrassen in plaats van verrast worden.

Denk je maar eens in…

Hoe vaak wil je wel niet als je op reis bent je verhalen, herinneringen en momenten delen met mensen die er niet bij zijn? srprs.me stikt van die verhalen. Wij krijgen zulke gave reacties van jullie terug, zoveel mooie avonturen, zoveel wauw ervaringen. Het wordt tijd om ze te delen. Onderling, maar ook met mensen die deze momenten te lang niet hebben ervaren. Die niet op reis kunnen omdat ze het simpelweg niet breed genoeg hebben. It’s our turn to srprs.them. Met een volledig verzorgde reis, mogelijk gemaakt door jullie. Hoe? Door met jouw donatie bij te dragen aan een srprs.avontuur.

Met dit thema werken we dus nog harder aan iets wat we bij srprs.me super belangrijk vinden: spontaniteit terugbrengen in de wereld. Voor iedereen. Dus niet alleen voor wie reizen vanzelfsprekend is, maar ook voor voor mensen die, hoe graag ze ook willen, hun reis al jaren uitstellen omdat ze andere prioriteiten hebben.

We pakken het serieus aan

Niet half, niet driekwart, maar gewoon goed. Daarom werken we speciaal voor deze crowdfunding campagne samen met Reis met je Hart. Deze stichting is opgericht door Mila in de overtuiging dat een stukje geluk je van alles kan doen laten vergeten en je even uit je dagelijkse sleur kan trekken, een vakantie net zo noodzakelijk is om je batterij op te laden als alle andere dingen in het leven. ,,In totaal zijn er in Nederland ruim twee miljoen mensen die de financiële middelen niet hebben om er op uit te gaan. Mensen waarvoor het belangrijk is om even uit de dagelijkse sleur te komen. Zo zijn ze voor even in een andere omgeving, waar ze alleen maar hoeven te genieten.”

Zelf blijven we ook niet stilzitten. De hele maand december staat het srprs.team paraat om de meest bijzondere, lastige of leuke klusjes voor jou op te knappen. Alle donaties die we daarmee binnenhalen, tellen we bovenop het bedrag dat al via de themapagina wordt gedoneerd. Dus heb je een idee of wil je ons gewoon in real life aan het werk zien? Laat een reactie achter op onze Facebookpagina of stuur je verzoekje naar letusknow@srprs.me. Uiteraard hoor je zo snel mogelijk van ons of we je wens kunnen inwilligen.

Hoe het werkt?

Blijf niet op deze pagina, maar ga als een malle naar onze themapagina. Daar lees je alles over de actie, het gezin dat je verrast en hoe te doneren.

De gezinnen zijn van tevoren al geselecteerd door Reis met je Hart, maar mocht jij nu iemand in eenzelfde soort situatie willen nomineren? Surf dan even naar hun site. Hier vertellen ze je precies hoe dat in z’n werk gaat.

sprsme
Preferred partners
anvr anbi