Storymakers Event

Nieuws

Reis met je Hart was 21 maart aanwezig met een stand bij het Storymakers Event in de Goudfazant in Amsterdam. Het Storymakers Event is dé mogelijkheid om alles te weten te komen over online influencers en te netwerken. Wij hebben veel online influencers weten te overtuigen van onze boodschap en het doel van de stichting.  Het event was een groot succes!

Mila, oprichtster van Reis met je Hart, heeft tijdens het event gesproken voor alle aanwezigen om het belang van de stichting duidelijk te maken. Tijdens de speech riep ze alle influencers op om hun vilten hartje mee op reis te nemen en de #reismetjehart te gebruiken. Onder het motto “Welke route volgt jouw hart” konden alle online influencers bij de stand hun hart plakken op de bestemming die voor hun heel bijzonder was. En natuurlijk zijn hier heel veel leuke foto’s van gemaakt en gedeeld op het web.

Wij willen Cherrylab bedanken voor het organiseren van deze mooie dag! Daarnaast willen wij Photowall bedanken voor het sponsoren van de wereldkaart en Kistenfabriek de Boer voor het helpen van de stand.

cherrylab
Preferred partners
anvr anbi