Travelvibe

Nieuws

Afgelopen zomer besloot Travelvibe mee te doen aan de campagne van de Stichting ‘Reis met je hart’. Deze stichting verzorgt een dagje uit of vakantie voor mensen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd niet van een vakantie hebben kunnen genieten. Daarom bedachten zij 7x tips om op reis te gaan in je eigen stad. Zo kun je ook met een beperkt budget van je vakantie genieten.

Hun eigen tips hebben zij nu in de praktijk gebracht. Zo maakten ze een kanotocht over de Grift, bezochten ze Beeldengalerie het Depot, wandelden ze over het Klompenpad en ontdekten nieuwe restaurantjes.  Het artikel over hun ontdekkingstocht in eigen stad is nu te lezen op hun blog. Ook staat het verslag gepubliceerd in de nieuwste uitgave van Proef Wageningen Magazine, dé stadsglossy van Wageningen. Het verhaal past uitstekend binnen het thema ‘Wageningen ontdekt het’.

“Met de publicatie in het magazine hopen ze juist ook Wageningse lezers te inspireren om net iets verder om zich heen te kijken. Want, dat je in je eigen stad op reis kunt, hebben zij nu zelf ervaren én bewezen. Het artikel in Proef Wageningen Magazine is te lezen in print en op www.proefwageningen.nl/magazine.

Travelvibe
Preferred partners
anvr anbi