Uitbreiding van het team Reis met je Hart

Nieuws

Graag stel ik mij even voor….

Mijn naam is Kesia Watson. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Sinds 2013 volg ik de opleiding Management Toerisme aan de @ NHTV Internationaal Hoger Onderwijs in Breda. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar en ik ga de komende 20 weken een doelgroepsegmentatie onderzoek doen voor de stichting Reis met je Hart.

Ik heb gekozen om stage te lopen voor Stichting Reis met je Hart, omdat het concept mijn hart raakt. Het is niet commercieel maar het draagt iets bij aan de samenleving. Het leert je ook om vrijgevig te zijn. De wereld wordt alleen maar mooier als je iemand iets gunt. Op vakantie gaan geeft mij de motivatie om meerdere vaardigheden in mijn leven te verbeteren. Ik heb enorm genoten van mijn laatste studiereis en ik heb geleerd om dankbaar te zijn voor wat ik heb.

singapore
Preferred partners
anvr anbi