Winkels en bedrijven uit Landsmeer zetten zich in voor Reis met je Hart

Nieuws

Tien gezinnen uit Landsmeer op vakantie

De ondernemers van winkelgebied Landsmeer en de stichting Reis met je Hart hebben de handen in een geslagen om tien gezinnen uit Landsmeer op vakantie te sturen. Op 29 juni gaat daarom een grote actie van start. Mila Wit, oprichter van de stichting en inwoner van Landsmeer, is blij met de samenwerking. “Samen met de ondernemers roepen we de hulp in van alle inwoners van Landsmeer en omstreken om dit doel te realiseren. Geweldig om te zien dat ondernemers hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.”

Een vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. 1 op de 8 kinderen groeit op in armoede. Zij kunnen niet op vakantie. Stichting Reis met je Hart zet zich de komende drie weken in om tien gezinnen uit Landsmeer er een paar dagen op uit te sturen. Zo kunnen ook zij samen spelen, lachen, zwemmen en mooie herinneringen opbouwen.

De komende drie weken kun je in vrijwel alle winkels van Landsmeer in een van de spaarpotten een donatie doen. Naast deze lokale donatiepunten kun je de stichting ook steunen via www.reismetjehart.nl/landsmeer. Wit: “Zo kunnen we samen een aantal gezinnen zorgeloos laten genieten. Geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt.” Op 16 juli wordt het bijeengebrachte bedrag overhandigd aan Reis met je Hart.

Preferred partners
anvr anbi