Yoni stelt zich voor

Nieuws

Graag stel ik mij even voor…

Mijn naam is Yoni Horbach, ben 25 jaar en kom uit Landsmeer. Ik heb de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs afgerond in 2012 en ben hierna gelijk in de toerisme branche gaan werken voor een aantal jaren. Op dit moment heb ik geen werk waardoor ik graag vrijwilligerswerk wilde gaan doen en zo kwam ik terecht bij Reis met je Hart.

Ik heb gekozen voor Reis met je Hart, omdat ik graag iets wilde betekenen voor mensen en mijn voorkeur bij het toerisme ligt. Deze stichting is hier ideaal voor omdat ik nog steeds mijn toeristische kennis kan delen, maar tevens anderen help door een vakantie voor ze te regelen, sponsoren te zoeken etc. Daarnaast geeft het mij een goed gevoel iets bij te dragen aan de maatschappij en mensen, die het vaak (financieel) moeilijk hebben, een vakantie te gunnen waar zij al jaren naar verlangen. Ikzelf ben gek op reizen maar ik weet ook dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Mede hierdoor werk ik graag voor deze geweldige stichting.

Preferred partners
anvr anbi